راموس بالاخره سکوتش را درباره مصدوم کردن صلاح شکست

سه شنبه 15 خرداد 1397
22:04
راموس بالاخره سکوتش را درباره مصدوم کردن صلاح شکست سرخیو راموس، مدافع اسپانیایی رئال مادرید از خودش درباره اتهاماتی که در مورد مصدومیت محمد صلاح زده شده دفاع کرد.

العالم ـ اروپا ـ ورزشی

بنابر گزارش ورزش سه، بعد از خطای سرخیو راموس روی محمد صلاح در فینال لیگ قهرمانان اتهامات فراوانی به مدافع باتجربه کهکشانی ها زده شده و حتی او مجبور به تعویض شماره تلفن خود نیز شد اما حالا راموس خودش را به کل از اتهامات مبرا دانسته است.

راموس در خصوص مصدومیت محمد صلاح گفته، "به این مسئله خیلی زیاد پرداخته شد و من نمی خواستم در این خصوص چیزی بگویم زیرا همه چیز اغراق آمیز پوشش داده می شد. من بازی را خوب تماشا کرده ام، ابتدا محمد صلاح دست من را قفل کرد و من به سمت دیگری افتادم اما مصدومیت در مورد دست مخالف او روی داد اما همه گفتند من فن جودو روی صلاح اجرا کردم.

بعد از آن نیز عنوان شد من سنگربان لیورپول را مصدوم کرده ام و فقط شاید نگفتند به خاطر اینکه قطره ای از عرق من روی فرمینو ریخته او سرما خورده است.

بعد از این اتفاق شخصا با محمد صلاح از طریق شبکه های اجتماعی صحبت کردم و او گفت شرایطش خوب است. حتی با تزریق آمپول صلاح می توانست نیمه دوم هم بازی کند و این اتفاق بارها برای من هم رخ داده است اما وقتی اتفاقی توسط راموس رخ دهد همه چیز بیشتر جلوه داده می شود.

من نمی دانم اما شاید دلیل آن مدت زمانی طولانی بازی کردن من برای رئال مادرید و فتح عناوین زیاد است و این باعث می شود مردم نگاه متفاوتی به من داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید