خبر فوری:

اعتراف امارات: اخراج سوریه از اتحادیه عرب اشتباه بود

پنج‌شنبه 17 خرداد 1397
03:22
اعتراف امارات: اخراج سوریه از اتحادیه عرب اشتباه بود

وزیر امور خارجه امارات در مصاحبه‌ای که بامداد پنجشنبه منتشر شده به اشتباه بودن تصمیم برای اخراج سوریه از اتحادیه عرب اعتراف کرده است.

العالم - آسیا

«انور قرقاش»، وزیر امور خارجه امارات در مصاحبه‌ای که بامداد پنجشنبه منتشر شده اخراج سوریه از اتحادیه عرب را اقدامی «اشتباه» دانسته است.

قرقاش در این مصاحبه تفصیلی با نشنال، با اشاره به تنش‌های کشورهای عربی با قطر گفته که کم‌اعتمادی به این کشور پابرجااست و امارات و متحدانش به نداشتن رابطه با دوحه عادت کرده‌اند.

وی گفت: «فکر می‌کنم بیرون انداختن سوریه از اتحادیه عرب اشتباه بود و به معنی آن بود که ما از هیچ اهرم سیاسی و هیچ کانال باز برخوردار نخواهیم بود و نمی‌توانیم یک برنامه عربی برای حل مسئله سوریه ارائه دهیم.»

اتحادیه عرب نوامبر سال ۲۰۱۱، همزمان با فشارهای غرب بر نظام قانونی سوریه عضویت این کشور را به حالت تعلیق درآورد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


حضور وزیر نفت در آیین گشایش مرکز تعالی دیجیتال بریکس


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پربیننده ترین خبرها