معاون رئيس فراكسيون " همپيماني كردستان " مجلس نمايندگان عراق:

کردستان عراق منافقین را نمی پذیرد

يکشنبه 29 مرداد 1391
05:51
کردستان عراق منافقین را نمی پذیرد نماينده كُرد مجلس نمايندگان عراق تاکيد کرد که منطقه كردستان هيچ تصميمي براي ميزباني از اعضاي گروهك منافقين ندارد، و هر راه حل براي اين موضوع بايد طبق خواست مردم اين کشور باشد.

"محسن السعدون" روز یکشنبه در مصاحبه با شبكه العالم، گفت: گروهك منافقين يكي از بازمانده هاي رژيم استبدادی سابق است كه با آن باید طبق عرف بين الملل برخورد شود.
معاون رئيس فراكسيون "همپيماني كردستان" در مجلس نمايندگان عراق، افزود: اکنون سازمان ملل مسئول رسیدگی به امور این گروهک است و عراق خواستار حل و فصل موضوع منافقین بر اساس احترام به خواست مردم این کشور است .
السعدون تصریح کرد: موضوع پناهندگي منافقین به كشورهاي ديگر در حال بررسی است، و منطقه كردستان عراق هيچ تصميمي براي ميزباني از اعضای گروهك منافقين ندارد.
18-19:23


 








در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند