پامپئو: ترامپ آماده ارائه ضمانت‌های امنیتی به کره شمالی است

شنبه 19 خرداد 1397
10:15
پامپئو: ترامپ آماده ارائه ضمانت‌های امنیتی به کره شمالی است وزیر خارجه آمریکا بر این باور است که دونالد ترامپ حاضر است تا ضمانت‌های امنیتی لازم را به کره شمالی بدهد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش خبرگزاری یونهاپ، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در سخنانی گفته که دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده حاضر است تا در صورتی که کره شمالی اقداماتی را برای برچیدن برنامه تسلیحات اتمی اش انجام دهد، ضمانت های امنیتی را به پیونگ یانگ ارائه دهد.

وی در عین حال گفته، کاهش تحریم های بین المللی تنها زمانی اتفاق خواهد افتاد که خلع سلاح کامل هسته ای کره شمالی انجام شود.

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فونیکس تی وی هنگ کنگ در آستانه دیدار تاریخی ترامپ و رهبر کره شمالی، اظهار داشته، ترامپ با شفافیت کامل اعلام کرده است که آماده ارائه ضمانت های امنیتی به کره شمالی و برقراری روابط گرم با کره شمالی است و در مقابل خواستار اتخاذ اقدامات قاطع از سوی پیونگ یانگ و خلع سلاح شبه جزیره کره است.

وی تصریح کرده، زمان بندی و روش اجرای دقیق خلع سلاح شبه جزیره کره هنوز مورد توافق واقع نشده است ولی رئیس جمهور آمریکا قصد دارد کار بزرگی انجام دهد. تصور می کنم رهبر کره شمالی نیز آماده انجام چنین کار بزرگی است.

به گزارش تسنیم، گرچه رهبر کره شمالی بارها آمادگی خود را برای خلع سلاح اعلام کرده است ولی بسیاری از تحلیلگران و ناظران سیاسی نسبت به این مساله شک و تردید جدی دارند که کره شمالی حاضر شود همه تسلیحات اتمی اش را تسلیم کند. کره شمالی برای توسعه برنامه تسلیحات هسته ای دهه ها زمان صرف کرده است.

پامپئو خاطرنشان کرده، نسبت به نتایج نشست بین رهبران آمریکا و کره شمالی امیدوار است.

وی حاضر نشد درباره جزئیات این نشست صحبت کند. پامپئو همچنین حاضر نشد درباره زمان دقیق خلع سلاح اتمی کره شمالی اظهار نظر کند.

نشست رهبران آمریکا و کره شمالی قرار است ساعت 9 صبح سه شنبه به وقت محلی در هتل کاپلا واقع در جزیره سنتوسای سنگاپور برگزار شود.

ترامپ اعلام کرده است که احتمال برگزاری نشست های بعدی با رهبر کره شمالی وجود دارد و این مساله بستگی زیادی به نتایج نشست روز سه شنبه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

نماز وداع رهبر شهید در جوار امام رئوف(ع)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


قدردانی پزشکیان از مردم، ملت عراق و همراهی جهانی در تشییع رهبر شهید


کارشناس نظامی: دکترین نظامی ایران پس از جنگ گذشته اساساً تغییر کرده است +فیلم


گزارش خبرنگار العالم از بزرگداشت رهبر شهید در فرانسه


غزه با نقاشی‌های دیواری با رهبر شهید وداع می‌کند


پیام مقاومت و هشیاری ملت ایران در تشییع و بدرقه امام شهید (ره) + فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان


سپاه با ۱۰ موشک بالستیک پایگاه‌های آمریکا را درهم کوبید


راهپیمایی وفاداری به رهبر شهید از عراق تا مشهد


پربیننده ترین خبرها

نماینده پارلمان لبنان در گفتگو با العالم: ترامپ ایران را با کشورهای دیگر اشتباه گرفت؛ اتحاد داخلی او را شوکه کرد


شهید خامنه‌ای با تسلیح کرانه باختری، معادلات را تغییر داد/ حضور میلیونی در مراسم تشییع، پیام جهانی علیه استکبار است


پیکر شهید آیت الله سید علی خامنه‌ای (ره) جهت آمادگی برای برگزاری مراسم تشییع در نجف و کربلا که امروز چهارشنبه برگزار می‌شود، از نجف اشرف منتقل شده است.


آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق با حضور پزشکیان برگزار شد


برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در محدوده قشم و سیریک و فعال شدن پدافند هوایی خبر دادند.


تلویزیون ایران: صدای 7 انفجار در حوالی روستای «طاهروی» در سیریک، جنوب ایران، شنیده شد.


وزارت امور خارجه ایران: ما ایالات متحده را مسئول نقض تفاهم‌نامه می‌دانیم.


سنتکام از حمله به برخی مناطق ایران خبر داد


وقوع انفجارهای جدید در جزیره قشم و در مجاورت شهر سیریک در جنوب ایران


پزشکیان پس از شرکت در مراسم استقبال از پیکر پاک رهبر شهید انقلاب، نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد.


کربلا برای تشییع رهبر شهید امت آماده می شود+ فیلم