پادشاه عربستان دستور نشست فوق العاده با سران سه کشور عربی را صادر کرد

شنبه 19 خرداد 1397
11:37
پادشاه عربستان دستور نشست فوق العاده با سران سه کشور عربی را صادر کرد دربار سعودی صبح شنبه در بیانیه ای از برگزاری نشست ویژه و فوق العاده با سه کشور عربی خبر داد.

العالم- عربستان 

در این بیانیه آمده است در چارچوب توجه و اهمیتی که پادشاه عربستان با اوضاع امت عربی می دهد و تمایل زیادی به محقق شدن امنیت و ثبات در کشورهای عربی دارد ؛ ( پادشاه ) بحران اقتصادی جاری در اردن را رصد و با عبدالله دوم پادشاه این کشور , شیخ صباح احمد الصباح امیر کویت و شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی تماس هایی برقرار کرد. در این تماس های تلفنی بود که چهار طرف با برگزاری نشستی چهارجانبه در مکه مکرمه برای بررسی راه های حمایت از اردن به منظور خروج از بحران کنونی به توافق رسیدند.

پیشتر اردن اعلام کرد فروپاشی و وخامت اوضاع در این کشور تاثیر منفی بر امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد گذاشت زیرا موقعیت اردن به گونه ای است که آن را به مثابه سدی در مرزهای با سوریه و عراق قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا