مسکو: مقاومت داعش در سوریه تنها در مناطق تحت کنترل آمریکا ادامه دارد

شنبه 19 خرداد 1397
15:12
مسکو: مقاومت داعش در سوریه تنها در مناطق تحت کنترل آمریکا ادامه دارد سخنگوی وزارت دفاع روسیه در گزارشی درباره اوضاع سوریه اعلام کرد که مقاومت تروریست‌های داعش در این کشور غرب آسیا صرفا در مناطق تحت کنترل نیروهای آمریکا ادامه دارد.

العالم _ اروپا

وزارت دفاع روسیه امروز شنبه تأکید کرد، اوضاع مردم سوریه در «التنف» و «الرقه» که تحت کنترل نیروهای آمریکاست، فاجعه‌بار است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفته است، مقاومت داعش در سوریه تنها در مناطق تحت کنترل آمریکا ادامه دارد.

«جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا اخیرا گفته بود که «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه با کمک روسیه و ایران شاهد یک فاجعه در میان مردمش در سوریه است. وی همچنین مدعی شده بود که «یورهای دموکراتیک سوریه تنها سازمانی هستند که در این کشور قادر به مقابله با داعش هستند».

بر اساس این گزارش، کوناشنکوف ادامه داد: «در خصوص اوضاع فعلی در سوریه، ما به رئیس پنتاگون پیشنهاد می‌دهیم که نقشه‌ای را که اوضاع این کشور را نشان می‌دهد مجددا بررسی کند. تمام بخش‌هایی که تحت مقاومت تروریست‌های داعش در سوریه است، صرفا مناطقی است که در کنترل نیروهای آمریکا بوده است».

سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین تأکید کرد که اظهارات متیس درباره اوضاع سوریه مقامات دفاعی روسیه را بهت‌زده کرده است.

وی همچنین ادامه داد، تقویت نیروهای داعش در سوریه تنها به دلیل غفلت جنایتکارانه آمریکا و ائتلاف بین‌المللی در این کشور غرب آسیا ممکن شده است.

این مقام نظامی روس تصریح کرد: «واشنگتن در تمام این مدت روی تأمین مالی و انتقال تسلیحات نظامی به معارضان سوریه تمرکز کرده بود. اگرچه حجم زیادی از تسلیحات آمریکایی در اختیار تروریست‌های داعش و جبهه‌النصره قرار گرفت که آنها نیز همانند واشنگتن به دنبال براندازی دولت مشروع سوریه بودند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.