هنیه: روابط ایران و حماس متمایز و پیشرفته است

دوشنبه 21 خرداد 1397
18:43
هنیه: روابط ایران و حماس متمایز و پیشرفته است «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با بیان اینکه ایران کشوری مهم و محوری در منطقه است، گفت که روابط دو طرف امروز متمایز و پیشرفته است.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک، افزود: ایران کشور مهم و محوری در منطقه است و روابط حماس با این کشور بعد راهبردی دارد .

وی تاکید کرد: تهران در راستای منافع ملت فلسطین و مقاومت آن بسیار کار کرده است و روابط دو طرف امروز در مرحله متمایز و پیشرفته ای قرار دارد.

هنیه با بیان که جنبش حماس از هیچ محور عربی یا منطقه ای خاصی بر ضد دیگری حمایت نمی کند، افزود: ما مساله مشترکی به نام مساله فلسطین داریم که نیازمند حمایت همه گیر است.

وی درخصوص روابط حماس با سوریه تصریح کرد که این جنبش می‌خواهد خودش را از مشکلات داخلی در سوریه دور نگه دارد. رابطه حماس با سوریه قطع نشده اما مجموعه‌ای از شرایط، رابطه کنونی را شکل داده است .

هنیه اضافه کرد: سوریه را کشوری برادر می‌دانیم که دائما در کنار ملت فلسطین ایستاده است. امیدواریم امنیت و ثبات در سوریه برقرار شده و این کشور به نقش منطقه‌ای و ملی خود بازگردد.

وی در خصوص توافق آشتی ملی فلسطین نیز محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را به عدم جدیت در اجرایی کردن این توافق متهم کرد و افزود که هدف وی از کارشکنی در این توافق رها شدن از مسئولیت نوار غزه و مشکلات آن و حضور نداشتن حماس در تصمیم گیری های سیاسی است.

0% ...

آخرین اخبار

فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد


عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند