جزئیات کودتای نافرجام در تونس به رهبری امارات

دوشنبه 21 خرداد 1397
23:01
جزئیات کودتای نافرجام در تونس به رهبری امارات رسانه‌های خبری از تلاش امارات برای تغییر نخست‌وزیر تونس و برکناری رئیس‌جمهور این کشور پرده برداشت.

العالم-تونس

به گزارش الجزیره، یک گزارش فرانسوی از جزئیات کودتای نافرجام در تونس که با نقشه امارات در حال انجام بود، پرده برداشت.

بر اساس این گزارش، "لطفی ابراهیم"وزیر کشور برکنار شده تونس قبل از برکناری خود با رئیس سازمان اطلاعات امارات در جزیره "جربه" دیدار کرده بود.

در این گزارش همچنین آمده است که وزیر کشور برکنار شده تونس، تحرکاتی را برای کودتا علیه دولت رهبری کرده است و دلیل برکناریش دیدار سری او با رئیس سازمان اطلاعات امارات بود.

طبق این گزارش، امارات با طراحی سناریویی مانند برکناری "بورقیبه" قصد تغییر نخست‌وزیر تونس و برکناری رئیس‌جمهور به دلیل بیماری را داشت.

بر اساس این گزارش، هدف از این نقشه امارات، حذف نهایی حزب اسلامگرای النهضه از روند سیاسی در تونس بود.

طبق این گزارش، طرف‌های فرانسوی، آلمانی و الجزایری نقشه امارات را کشف و به مقامات تونس اطلاع دادند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان