تشدید مشکلات آمریکا در افغانستان

سه شنبه 31 مرداد 1391
18:14
تشدید مشکلات آمریکا در افغانستان العالم،كابل – نويسنده و تحليل گر سياسي افغان، حمله موشكي به هواپيماي رئيس ستاد ارتش آمريكا را نشانه ضعف امنيتي اين کشور حتي در زمينه حمايت از نظاميان ارشد خود دانست.

"عبدالحي ورشان" روز سه شنبه درگفتگو با شبكه العالم گفت: سفر ژنرال مارتین دمبسي به افغانستان به دليل افزايش نگراني هاي پنتاگون از تشدید حملات ضد نظاميان آمريكایی و اتخاذ تدابير لازم براي كاهش خسارت هاي ناشي از اين حملات و نيز گفت وگو با مسؤولان افغان انجام شد.

وي تاكيد كرد: آمريكايي‌ها براي جلوگيري از نفوذ عناصر حامي طالبان به بدنه نيروهاي ارتش افغانستان، فشار بيشتري را به مسؤولان افغان وارد خواهند كرد.

ورشان ادامه داد: با این حال هيچ يك از اقدامات پیشگیرانه به سبب تشدید احساسات ضد آمريكايي در افغانستان، مؤثر نخواهد بود.  

ورشان خاطرنشان كرد: ژنرال دمبسي سفر به افغانستان را نيمه كاره رها كرده و به سرعت با هواپيماي ديگري اين كشور را ترك كرد؛ و از آنجا كه حمله به هواپيماي وي در فرودگاه بگرام –بزرگترين پايگاه نيروي هوايي امريكا در افغانستان- رخ داده ، اين امر نشانگر شدت يافتن مشكلاتي است كه نيروهاي ناتو در افغانستان با آن روبرو خواهند شد.

7/21- 15:53- tok

 



0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»