بازداشت 13 مظنون داعشی در ترکیه

سه شنبه 22 خرداد 1397
17:29
بازداشت 13 مظنون داعشی در ترکیه 13 مظنون به عضویت در گروه تروریستی داعش در ترکیه بازداشت و مقادیر زیادی اسناد، تجهیزات و سلاح از آنها کشف شد.

العالم ـ ترکیه

نیروهای امنیتی ترکیه شامگاه دوشنبه 13 مظنون به عضویت در گروه تروریستی داعش را در استان «آدانا» بازداشت کردند.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» پلیس ترکیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد این افراد سابقه همکاری با داعش و حضور در مناطق درگیری در سوریه و عراق را دارند.

 گفته می‌شود این افراد بازداشت شده قصد داشتند عملیاتی تروریستی را در آدانا که در آن پایگاه هوایی «اینجرلیک» نیز قرار دارد، اجرا کنند.

در جریان عملیات‌های ضد تروریستی که منجر به بازداشت این افراد شد، مقادیر زیادی اسناد محرمانه، تجهیزات ارتباطی و دو قبضه سلاح «شات‌گان» کشف شد.

به گزارش فارس، در حالی که رسانه‌های محلی ترکیه پیشتر گزارشاتی از حمایت‌های غیرمستقیم آنکارا از داعش از زمان آغاز بحران سوریه منتشر کرده‌اند اما دولت ترکیه مدعی است که طی 2 سال اخیر بیش از 5000 داعشی را بازداشت کرده است.

دولت آنکارا همچنین از زمان وقوع کودتای نافرجام در 15 جولای 2016، ضمن اعمال حالت فوق‌العاده در ترکیه، بیش از50 هزار نفر را بازداشت و حدود 150 هزار نفر را از مشاغل دولتی اخراج کرده است. این بازداشت‌ها و اخراج‌ها هنوز هم ادامه دارد. 

درپی این اقدامات آنکارا بود که چندین کشور اروپایی با انتقاد شدید از نقض حقوق بشر و آزادی بیان در ترکیه، توقف روند مذاکرات را برای عضویت این کشور در اتحادیه اروپا، خواستار شدند. این تصمیم کشورهای اروپایی باعث بروز تنش‌های دیپلماتیک جدید با ترکیه و آغاز جدال لفظی بین سران این کشورها شد.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت