وزارت بهداشت یمن اعلام کرد:

شهادت 11 هزار یمنی از ابتدای تجاوزگری ائتلاف سعودی

سه شنبه 22 خرداد 1397
19:00
شهادت 11 هزار یمنی از ابتدای تجاوزگری ائتلاف سعودی وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که از ابتدای یورش ائتلاف سعودی به یمن مجموعا 35 هزار نفر شهید و مجروح شده‌اند که بیش از 5 هزار تن از آن‌ها زن و کودک هستند.

العالم ـ یمن

«طه المتوکل» وزیر بهداشت یمن آمار رسمی تعداد شهدا و مجروحین یمنی از ابتدای یورش ائتلاف سعودی به این کشور را 11 هزار شهید و 24297 مجروح اعلام کرد؛ این آمار در بیمارستان‌ها ثبت شده است.

به نوشته خبرگزاری سبأنت، وزیر بهداشت یمن اعلام کرد که تعداد شهدای یمن از ماه مارس 2015 (فروردین 94) یازده هزار نفر است که 2230 تن از آن‌ها کودک و 1698 تن از آن‌ها از زنان هستند و تعداد زخمی‌ها نیز 24297 است و از میان آن‌ها 3248 تن کودک و 2645 تن زن هستند. همچنین 2000 تن معلول شد‌ه‌اند که 81 تن از آن‌ها در نتیجه حملات هوایی بوده است.

وی در ادامه گفت که شبکه بهداشت یمن به طور کامل در پی بمباران‌ مراکز بهداشتی و درمانی از سوی ائتلاف سعودی، نابود شده و 400 مرکز درمانی منهدم شده است.

وزیر بهداشت یمن در ادامه، بمباران مراکز بهداشتی که آخرین مورد آن در مرکز درمان وبا در شهرستان «عبس» در استان «حجه» رخ داد که از سوی سازمان پزشکان بدون مرز اداره می‌شد را محکوم کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری سبأنت، «طه المتوکل» همچنین بمباران مراکز درمانی را نشانه‌ای واضح از تلاش ائتلاف سعودی برای توقف اقدامات بشردوستانه و کمک‌رسانی سازمان‌های بشردوستانه دانست.

15 آگوست گذشته، در حمله هوایی ائتلاف سعودی به بخشی از بیمارستان عبس 19 نفر از جمله یک عضو سازمان پزشکان بدون مرز کشته و 24 نفر دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد