توافق مقتدی صدر و هادی العامری برای تشکیل «ائتلاف بزرگتر»

چهارشنبه 23 خرداد 1397
00:28
توافق مقتدی صدر و هادی العامری برای تشکیل «ائتلاف بزرگتر» رؤسای ائتلاف‌های انتخاباتی «سائرون» و «الفتح» عراق در نشست خبری مشترک از توافق خود بر سر تشکیل ائتلاف بزرگتر در پارلمان این کشور خبر دادند.

 العالم - عراق

تلویزیون عراق شامگاه سه شنبه گزارش داد که «مقتدی صدر» و «هادی العامری»، رهبر ائتلاف انتخاباتی الفتح در نشست خبری مشترک تأکید کردند که برای تشکیل »ائتلاف بزرگتر» در پارلمان عراق به توافق رسیده‌اند.

ائتلاف «سائرون» عراق به ریاست مقتدی صدر به همراه ائتلاف الفتح به ترتیب بیشترین کرسی‌های پارلمان عراق را در انتخابات پارلمانی اخیر این کشور از آن خود کردند.

صدر در این نشست گفت که ائتلاف با فتح در فضای ملی عراق، حافظ ائتلاف سگانه بین «سائرون، الحکمة و الوطنیه» است.
شنبه این هفته شبکه کردی «ان. آر. تی.» اعلام کرد که مقتدی صدر با «ایاد علاوی»، رئیس ائتلاف «الوطنیه» و « عمار حکیم» ،‌رئیس جریان «حکمت» برای تشکیل ائتلاف در پارلمان و انتخاب نخست وزیر توافق کرده‌اند.

به گزارش «سومریه»، رئیس ائتلاف سائرون در ارتباط با آتش سوزی در محل نگهداری صندوق‌های رأی نیز گفت که این حادثه «جنایت زشتی» بود و بعد از اعلام نتایج موضع خود را در قبال این حادثه اعلام خواهد کرد.

این شبکه به نقل از هادی العامری نیز نوشت که ائتلاف الفتح با بازشماری دستی ۵ الی ۱۰ درصد آراء هیچ گونه مخالفتی ندارد.

بعد از آنکه پارلمان عراق هفته گذشته به دنبال اعتراض برخی از نامزدها و احزاب سیاسی به تقلب در انتخابات اخیر عراق، خواستار بازشماری تمامی آراء شد.

با این حال یکشنبه این هفته محل نگهداری صندوق‌های رأی در شهر بغداد در اتفاقی مشکوک آتش گرفت و برخی از صندوق‌های رأی در آتش‌سوزی از بین رفتند.

«حیدر العبادی»، نخست وزیر عراق سه‌شنبه در جریان نشست مطبوعاتی هفتگی خود از «عمدی بودن» این آتش سوزی خبر داد و گفت که برخی به دنبال بازگشت عراق به گذشته‌اند.

او همچنین تأکید کرد که پارلمان عراق حق ندارد نتایج انتخابات را لغو کند؛ چرا که این اقدام نیاز به دستور قضایی دارد.

«سلیم الجبوری»، رئیس پارلمان عراق بعد از حادثه آتش سوزی خواستار لغو نتایج انتخابات ۲۲ اردیبهشت و برگزاری مجدد این انتخابات در سرتاسر عراق شد.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود