دعوت نخست‌وزیر عراق از احزاب سیاسی برای توافق بر سر «برنامه‌ اداره کشور»

پنج‌شنبه 24 خرداد 1397
19:00
دعوت نخست‌وزیر عراق از احزاب سیاسی برای توافق بر سر «برنامه‌ اداره کشور» نخست‌وزیر عراق امروز پنجشنبه با دعوت به رعایت قانون و قانون اساسی این کشور، از احزاب سیاسی دعوت کرد بعد از تعطیلات عید فطر برای توافق بر سر برنامه‌ای برای اداره کشور، گرد هم آیند.

العالم _ عراق

«حیدر العبادی» نخست وزیر عراق در آستانه حلول عید فطر، ضمن تبریک این مناسبت به مردم، از احزاب سیاسی کشورش دعوت کرد تا برای تدوین برنامه‌ای برای اداره کشور بعد از تعطیلات عید، گرد هم آیند.

به گزارش وبگاه خبری الفرات، العبادی عراقی‌ها را به حفظ کشور و امنیت آن دعوت کرد و خواستار ترجیح دادن منافع ملی و منافع کشور بر منافع شخصی و گروهی شد. 

العبادی با اشاره به تخلفات صورت گرفته در انتخابات اخیر، اعلام کرد که پیمودن راه قانونی و تن دادن به قانون و قانون اساسی و همچنین حرکت به سوی تشکیل پارلمان جدید و دولت برآمده از آن، تنها راه حل مشکلات کنونی عراق است. 

نخست‌وزیر عراق، پیروزی واقعی را حفاظت از کشور و دستاوردها و فداکاری‌های مردم عراق دانست و ضمن بیان اینکه باید در مقابل حفظ روند دموکراسی و سیاسی موضعی یکپارچه اتخاذ کرد، گفت که از همین رو خواستار دیدارهای برای توافق بر برنامه‌ای بر اداره کشور است. 

العبادی گفت: دعوت می‌کنم تا ملاقات‌های مسئولانه‌ای جهت توافق بر برنامه‌ای انجام شود تا با آن کشور در سایه قانون و قانون اساسی اداره شود و این برنامه پاسخگوی نیازها و خواسته‌های مردم برای زندگی با عزت باشد. 

العبادی «احزاب سیاسی» را به برگزاری دیداری در سطح عالی بعد از عید فطر در مکانی که بعدا تعیین می‌شود، دعوت کرد تا درباره مکانیزمی توافق شود که هر چه سریعتر نهادهای قانونی به بهترین شکل و بر اساس تصمیم‌های ملی کار خود را آغاز کند. 

در همین خصوص، مقاماتی در عراق خبر دادند احتمالا بزودی ائتلاف‌های النصر (العبادی) و دولة القانون (المالکی) به ائتلاف سائرون (صدر) و الفتح (العامری) ملحق می‌شوند و در این راستا گفت‌وگوهای جدی برای جلب اعتماد و رفع موانع در مسیر پیوستن این گروه‌ها به منظور تشکیل ائتلاف بزرگ‌تر جریان دارد تا نسخه جدیدی از همپیمانی شیعی شکل بگیرد

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم