رئیس ستاد تبلیغاتی ترامپ راهی زندان شد

جمعه 25 خرداد 1397
21:04
رئیس ستاد تبلیغاتی ترامپ راهی زندان شد رئیس ستد تبلیغاتی ترامپ که اتهامات مالی متعددی به وی وارد شده، به دلیل اتهام سنگین تطمیع شهود پرونده دخالت روسیه در انتخابات اخیر آمریکا، راهی زندان شد.

العالم- آمریکا 

«پاول مانفورت» مدیر ستاد تبلیغاتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶، به اتهام رشوه دادن به شاهدان پرونده دخالت روسیه در انتخابات مزبور، راهی زندان شد.

آنطور که خبرگزاری فرانسه گزارش داده، مانفورت باید چند روز دیگر به اتهامات دیگری که در ارتباط با پولشویی و فرار مالیاتی به وی وارد شده، در برابر قاضی بایستد.

قاضی این پرونده، با وجود درخواست وکلای مانفورت برای ایجاد امکان تودیع وثیقه برای آزاد ماندن موکلشان تا زمان برگزاری جلسه دادگاه، رأی به زندانی شدن این چهره نزدیک به ترامپ داده و علت این کار هم، ایراد اتهامات جدید در خصوص پرونده دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ اعلام شده است.

مانفورت متهم به تطمیع شهود این پرونده جنجالی است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت


تعداد شهدای لبنان به ۳۷۹۸ نفر رسید


وضعیت نیروهای آمریکا در منطقه طبق تفاهم‌نامه ایران و آمریکا چه می‌شود؟


سودان میان پیامدهای جنگ و چالش‌های معیشتی؛ فساد همچنان در کانون انتقادها + فیلم


واشنگتن به دنبال تولید انبوه موشک‌های ارزان


استقبال سران مصر و امارات از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا


تبریک وزرای خارجه عراق و ترکیه به عراقچی


رایزنی لندن و اسلام‌آباد درباره گام بعدی توافق ایران و آمریکا