الشامی به العالم خبرداد؛

کمک اسراییل و فرانسه به آل سعود در جنگ الحدیده؛ بمباران ساحل غربی یمن توسط جنگنده های صهیونیستی

شنبه 26 خرداد 1397
16:08
کمک اسراییل و فرانسه به آل سعود در جنگ الحدیده؛ بمباران ساحل غربی یمن توسط جنگنده های صهیونیستی ضیف الله الشامی عضو دفتر سیاسی انصارالله به شبکه خبری العالم گفت که جنگنده های اسراییلی اقدام به بمباران در نبرد ساحل غربی کرده اند.

العالمیمن

عضو دفتر سیاسی انصارالله تصریح کرد: که نیروهای متجاوز از بقا در مناطق نبرد ناتوانند و نیروهای یمن مسیرهای تدارکاتی متجاوزین را در محورهای الفاز، الجاح و الدریهمی قطع کردند.     

الشامی گفت که نیروهای متجاوز نفر کشته داده و 4 کیلومتر از فرودگاه الحدیده عقب نشینی کردند.

وی خاطر نشان نمود که نیروهای مشترک یمن، جنگ فرسایشی ضد متجاوزین در نبرد ساحل غربی به راه انداخته اند.

گفتنی است؛ روزنامه لوفیگارو فرانسه نسبت به حضور نیروهای مهاجم فرانسوی در نبرد ساحل غربی در کنار نیروهای امارات اعتراف کرد.

همچنین؛ حمله موشکی و توپخانه ای به ارتش سعودی در جبل قیس و پایگاه الصیابه در جیزان که با حمله به تجمع این، ارتش در مرکز العرعر در جبل قیس همراه بود که البته یگان های موشکی و توپخانه ای آل سعود مناطق و روستاهای بخش مرزی منبه در صعده را هدف قرار دادند.  

 206

0% ...

آخرین اخبار

دهمین اجلاس کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد


شیخ نعیم قاسم: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد


کوثری: هر تجاوزی به ایران با پاسخی ویرانگر علیه آمریکا رو‌به‌رو می‌شود


فرماندار پیرانشهر: آمادگی کامل برای بازگشت زائران اربعین در مرز تمرچین/ اسکان و پذیرایی محدودیتی ندارد


سرلشکر رضایی: ضربات شدیدی به آمریکا وارد کردیم


مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی سوریه


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در کویت


تداوم حملات رژیم متجاوز صهیونیستی به جنوب لبنان


تکرار حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان