ظریف: کلاهک‌های هسته‌ای در دستان رژیمی است که بی‌وقفه درباره ایران ناله می‌کند

دوشنبه 28 خرداد 1397
21:57
ظریف: کلاهک‌های هسته‌ای در دستان رژیمی است که بی‌وقفه درباره ایران ناله می‌کند وزیر خارجه ایران در شبکه اجتماعی توئیتر با اشاره به شمار کلاهک‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی خواستار پرداختن به «تهدیدهای واقعی» علیه منطقه شد.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران روز دوشنبه با ارائه آماری از شمار کلاهک‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی خواستار بحث درباره تهدیدهای این رژیم در منطقه شد.

وی در توئیتر نوشت: «دست‌کم ۸۰ کلاهک هسته‌ای در خاورمیانه وجود دارند. هیچکدام از آنها در ایران نیستند، بلکه در اختیار (رژیم) جنگ‌طلبی هستند که بی‌وقفه درباره «بلندپروازی‌های» جعلی ایران ناله می‌کند. زمان آن است که به بحث‌های معطل‌مانده درباره تهدیدهای واقعی علیه منطقه و فراسوی آن بپردازیم.»

در عکسی که آقای ظریف از یک جدول اندیشکده سیپری منتشر کرده در مجموع ۳۵۷۰ کلاهک هسته‌ای آماده شلیک در دنیا وجود دارند که ۱۷۵۰ کلاهک متعلق به آمریکا، ۱۶۰۰ کلاهک متعلق به روسیه، ۱۲۰ کلاهک متعلق به انگلیس و ۲۸۰ کلاهک متعلق به فرانسه هستند.

ستون دیگری از جدول که مربوط به «کلاهک‌های دیگر» است نشان می‌دهد مجموعاً ۱۰۷۱۵ کلاهک در دنیا وجود دارند. سهم آمریکا از این آمار ۴۷۰۰ کلاهک، سهم روسیه، ۵۲۵۰ کلاهک، انگلیس ۹۵، فرانسه ۲۰، چین ۲۸۰، هند، ۱۳۰ تا ۱۴۰، پاکستان ۱۴۰ تا ۱۵۰ رژیم صهیونیستی، ۸۰ و کره شمالی ۱۰ تا ۲۰ کلاهک است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت


قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است


تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی