سخنگوی ارتش یمن: در ساحل غربی با داعش و القاعده در مصاف هستیم

جمعه 1 تير 1397
14:39
سخنگوی ارتش یمن: در ساحل غربی با داعش و القاعده در مصاف هستیم سخنگوی ارتش یمن با بیان علل انتشار تصاویر پیروزی علیه دشمن در رسانه ها از صحنه های نبرد، اعلام کرد تلاش ها و اقدامات جوانمردان ارتش و کمیته های مردمی یمن در ساحل غربی همچون معجزه است.

العالم - یمن

شرف لقمان سخنگوی ارتش یمن در گفتگوی تلفنی با شبکه المسیره با بیان اینکه دستاوردها و اقدامات ارتش و نیروهای مردمی یمن تاکنون همچون معجزه بوده است، اعلام کرد: ما آمادگی کامل داریم و دشمن به روزهای پایاینی خود نزدیک شده است.

وی همچنین اعلام کرد: انتشار تصاویر انهدام نفربرها و خودروهای زرهی دشمن به دست ارتش و کمیته های مردمی یمن در رسانه ها ، در پاسخ به انتشار تصاویری صورت می گیرد که شبکه های عبری عربی زبان با ادعای پیروزی دشمن علیه ارتش و کمیته های مردمی یمن در ساحل غربی منتشر می کنند.

لقمان همچنین تاکید کرد: تصاویر منتشر شده در رسانه ها از پیروزی های ارتش و کمیته های مردمی در جنگ علیه یمن، اقدامات رسانه ای و تبلیغاتی دشمن را از بین می برد.

این مقام یمنی در ادامه افزود: در جبهه "الدریهمی" واقع در ساحل غربی یمن با مزدوران داعش و القاعده در مصاف هستیم.

وی تاکید کرد: همه مزدوران دشمن در الجاح و دیگر مناطق تحت محاصره ارتش و نیروهای مردمی یمن هستند و هیچ راه فراری جز تسلیم شدن ندارند و به زودی روزهای پایانی آنها خواهیم بود.

0% ...

آخرین اخبار

چین: در راستای حصول راه‌حل دیپلماتیک برای ایران در تلاشیم


وزیر دفاع پاکستان: توافق ابراهیم با اصول ما در تضاد است


بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است