تفریح زنان در عربستان ممنوع شد

دوشنبه 6 شهريور 1391
07:58
تفریح زنان در عربستان ممنوع شد هيأت موسوم به "امر به معروف و نهي از منکر" در عربستان سعودي، تفريح زنان در پارک‌ها را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، هیأت امر به معروف سعودی پارک‌ها و تفریح گاه ها را تهدید کرد در صورت عمل نکردن به دستورالعمل‌ها مبنی بر "ممنوعیت تفریح بانوان بالای 12 سال"، این پارک‌ها را خواهد بست.

روزنامه "القدس" نوشت: هیأت امر به معروف هشدار داد که برای آخرین بار به پارک‌ها و شهر بازی ها هشدار می دهد، و در صورت عمل نکردن به دستورالعمل‌های جدید، آنها را خواهد بست و یا جریمه های سنگینی را تعیین خواهد کرد.

این هشدار درحالی مطرح می شود که به گفته برخی شهروندان عربستانی، در پارکها و شهربازی‌ها طی ماه های اخیر از تفریح و بازی بانوان بالای 12 سال جلوگیری می شود.

تهدید غیرمستقیم شهروندان عربستانی و محدودکردن آنها از سوی پلیس دینی سعودی در حالی صورت می گیرد که اقدامات نیروهای وابسته به امر به معروف، مردم عربستان را به شدت خشمگین کرده است.

در یکی از این موارد، تعقیب خودرو یک خانواده به بهانه صدای بلند موسیقی، موجب کشته شدن پدر خانواده و جراحت همسر و فرزندانش شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم