سخنگوی ارتش یمن: فرودگاه الحدیده کاملا امن است

يکشنبه 3 تير 1397
01:28
سخنگوی ارتش یمن: فرودگاه الحدیده کاملا امن است سخنگوی ارتش یمن تاکید کرد که فرودگاه الحدیده صد در صد امن و در کنترل ارتش و کمیته های مردمی است.

العالم-یمن

شرف لقمان سخنگوی ارتش یمن در گفتگو با شبکه المیادین با تاکید بر اینکه فرودگاه الحدیده کاملا امن است، عنوان کرد که هجوم ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به ساحل غربی انتحاری بود.

وی افزود: نیروهای ائتلاف که از آن تحت عنوان لشگر بزرگ یاد می شود، تحت محاصره ارتش و کمیته های مردمی در ۶ کیلومتری فرودگاه الحدیده قرار دارد.

سخنگوی ارتش یمن ادامه داد: ما تاکید می کنیم که سرنوشت نبرد در ساحل غربی تقریبا قطعی شده است و ما از نیروهای حمله کننده می خواهیم که خود را تسلیم کنند.

ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و امارات ۲۳خرداد به رغم هشدارهای بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی، حملات گسترده ای را برای اشغال بندر الحدیده در غرب یمن آغاز کرد که تاکنون با مقاومت نیروهای ارتش و کمیته های مردمی این کشور روبه رو شده است.

الحدیده دومین بندر بزرگ یمن در دریای سرخ تنها راه ارتباط دریایی مردم تحت محاصره این کشور با جهان خارج و همچنین تنها گذرگاه ورودی کمک‌های بشردوستانه به یمن است.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود