سخنگوی ارتش یمن: فرودگاه الحدیده کاملا امن است

يکشنبه 3 تير 1397
01:28
سخنگوی ارتش یمن: فرودگاه الحدیده کاملا امن است سخنگوی ارتش یمن تاکید کرد که فرودگاه الحدیده صد در صد امن و در کنترل ارتش و کمیته های مردمی است.

العالم-یمن

شرف لقمان سخنگوی ارتش یمن در گفتگو با شبکه المیادین با تاکید بر اینکه فرودگاه الحدیده کاملا امن است، عنوان کرد که هجوم ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به ساحل غربی انتحاری بود.

وی افزود: نیروهای ائتلاف که از آن تحت عنوان لشگر بزرگ یاد می شود، تحت محاصره ارتش و کمیته های مردمی در ۶ کیلومتری فرودگاه الحدیده قرار دارد.

سخنگوی ارتش یمن ادامه داد: ما تاکید می کنیم که سرنوشت نبرد در ساحل غربی تقریبا قطعی شده است و ما از نیروهای حمله کننده می خواهیم که خود را تسلیم کنند.

ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و امارات ۲۳خرداد به رغم هشدارهای بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی، حملات گسترده ای را برای اشغال بندر الحدیده در غرب یمن آغاز کرد که تاکنون با مقاومت نیروهای ارتش و کمیته های مردمی این کشور روبه رو شده است.

الحدیده دومین بندر بزرگ یمن در دریای سرخ تنها راه ارتباط دریایی مردم تحت محاصره این کشور با جهان خارج و همچنین تنها گذرگاه ورودی کمک‌های بشردوستانه به یمن است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است