مقام ژاپنی: ژاپن هنوز تصمیمی برای نخریدن نفت از ایران نگرفته است

چهارشنبه 6 تير 1397
01:11
مقام ژاپنی: ژاپن هنوز تصمیمی برای نخریدن نفت از ایران نگرفته است یک مقام ژاپنی از عدم تصمیم گیری دولت این کشور برای قطع داد و ستد با ایران به ویژه در خرید نفت اشاره کرد.

العالم-آسیا

رسانه ژاپنی در مطلبی به تلاش‌های ژاپن برای ادامه داد و ستد با ایران و حفظ روابط با آمریکا اشاره کرد.

وبگاه «ایژیا نیکی» نوشت: ژاپن دیپلماسی خود با ایران را برای حفظ نیازهای نفتی حفظ کرده است. ایران نیز حدود 5.5 % نفت خام این کشور را تامین می‌کند و در واقع ششمین کشور تامین کننده نفت خام ژاپن است.

این نشریه با اشاره به تلاش‌های جدی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای قطع داد و ستد و خرید نفت از ایران نوشت: «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن برای حفظ برجام در کنار اروپا قرار دارد اما در عین حال خواهان فاصله گرفتن زیاد از واشنگتن نیست.

به گزارش این منبع خبری، مقام‌های مطلع در دولت ژاپن اعلام کردند درحالی‌که وزارت خارجه آمریکا «کریستوفر فورد» نماینده خود در امور عدم اشاعه سلاح‌های اتمی را به توکیو فرستاده تا خرید نفت خام ایران از سوی ژاپن متوقف شود، اما دولت شینزو آبه هنوز در این زمینه تصمیمی اتخاذ نکرده است.

این درحالی است که توکیو امیدوار است واشنگتن را مجبور کند تا واردات نفت خام خود از ایران را ادامه دهد.

به نوشته این وبگاه، تحریم‌ها ممکن است واردکنندگان نفت ایران را مجبور کند بدون توجه به توکیو درباره تعامل با ایران تصمیم‌گیری کنند.

یک مقام ژاپنی گفت که این شرکت‌ها می‌توانند به طور داوطلبانه از ایران نفت خریداری کرده یا منابع جایگزین دیگری را در غرب آسیا پیدا کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی