وزارت دفاع روسیه خبر داد؛

«کلاه سفیدها» در صدد انجام حملات شیمیایی در ادلب هستند

پنج‌شنبه 7 تير 1397
06:37
«کلاه سفیدها» در صدد انجام حملات شیمیایی در ادلب هستند مرکز آشتی حمیمیم وابسته به وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که گزارش‌هایی دریافتی حکایت از آن دارد که گروه موسوم به کلاه‌های سفید خود را برای تکرار سناریو حملات شیمیایی در ادلب سوریه، آماده می‌کنند.

العالم-اروپا

وزارت دفاع روسیه شامگاه چهارشنبه درباره احتمال حملات شیمیایی در استان ادلب سوریه هشدار داد.

مرکز آشتی «حمیمیم» در سوریه که وابسته به وزارت دفاع روسیه است، اعلام کرد که یک کاروان شامل شش خودرو که آرم «کلاه سفیدها» (سازمان غیردولتی دفاع مدنی سوریه) را داشتند وارد شهر ادلب شده‌ است.

به گزارش اسپوتنیک، «آلکسی تسگانوف»، رئیس این مرکز گفت که علاوه بر این کاروان، کامیون حامل تجهیزات دفاع شخصی، صندوق‌های حاوی مواد مایع و  هفت موشک به شهر ادلب وارد شده است.

او گفت که بعد از ورود این کامیون، چهار نفر از بومیان منطقه در لباس مخصوص اقدام به تجهیز و آماده سازی سر موشک‌ها کرده و آن‌ها را با مواد مایع و پودر پُر کرده‌اند.

این فرمانده روس گفت که بنا به گفته ساکنان ادلب، افراد مذکور بعد تجهیز موشک‌ها به سمت روستای «معرة النعمان» حرکت کرده‌اند.

کلاه سفیدها و مخالفان دولت سوریه پیشتر در مناطق «خان شیخون» و «غوطه» شرقی نیز دست به حملات شیمیایی زدند و دمشق را مسئول این حملات معرفی کردند تا از این طریق بهانه برای حمله نظامی غرب به سوریه مهیا شود.

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان حماس برای مشارکت مردمی در «جمعه خشم»


محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم