مرکل: روابط آمریکا و اتحادیه اروپا در معرض آسیب قرار گرفته است

پنج‌شنبه 7 تير 1397
13:55
مرکل: روابط آمریکا و اتحادیه اروپا در معرض آسیب قرار گرفته است با تنش‌های اخیر میان آمریکا و کشورهای اروپایی در موضوعات مختلف، صدر اعظم آلمان گفت بر کسی پوشیده نیست که روابط فراآتلانتیک در معرض آسیب است.

العالم - اروپا

«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در پارلمان این کشور گفت که بر کسی پوشیده نیست، روابط فراآتلانتیک در معرض آسیب قرار دارد، اما اتحاد همپیمانان برای امنیت مشترک همه حائز اهمیت است. 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، صدر اعظم آلمان خاطر نشان کرد، با اینکه تنش‌هایی میان آمریکا و اتحادیه اروپا وجود دارد، وجود پیمان آتلانیتک شمالی (ناتو) برای دفاع از این کشور حیاتی است و برای امنیت مشترک آلمان و متحدانش با اهمیت است.

اخیرا در مسایلی همچون بودجه ناتو، تعرفه آلومینیوم و فولاد، همچنین حفظ برجام میان آمریکا و متحدان اروپایی‌اش اختلاف نظرهایی بروز کرده است. مقام‌های اروپایی هشدار داده‌اند که این اختلافات می‌تواند آثار طولانی‌مدتی بر روابط فراآتلانتیک داشته باشد.

مرکل در بخش دیگری از سخنرانی‌اش، با اشاره به انتقادات اخیر از او درباره پذیرش مهاجران در اروپا گفت که تصمیم باز کردن درهای اروپا به روی پناه‌جویان در سال ۲۰۱۵ تصمیم یکجانبه نبود. مرکل تصریح کرد، اتحادیه اروپا باید مشکلات درخواست‌های پناهندگی را حل کند، ولی هنوز به جایگاهی که انتظار داشت، دست نیافته است. 

مرکل در پارلمان این کشور گفت که یافتن راه‌حل برای مشکلات اخیر مهاجران تازه وارد به اروپا، تنها در گفت‌وگو با کشورهای آفریقایی ممکن است.

وی افزود اگر ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا به توافقی در زمینه مهاجران دست نیابند، باید ائتلافی را برای سیاست‌های مهاجران در نظر بگیرند. 

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: تعلیق توافق امنیتی از سوی ایتالیا، «شکست شرم‌آور» دیگری برای نتانیاهو است


مهدیه اسفندیاری فعال حقوق ملت فلسطین وارد ایران شد


ایران در نامه‌ای به شورای امنیت ادعاهای بحرین را پاسخ داد


رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد