ولایتی: ملت ایران دولت را حمایت می کند

پنج‌شنبه 7 تير 1397
21:43
ولایتی: ملت ایران دولت را حمایت می کند مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل گفت: امروز شاهد تحریم جمهوری اسلامی ایران توسط یک فرد عربده جو و عهد شکن هستیم اما ملت ایران دولت را در برابر تحریمها حمایت می کند.

العالم - ایران / سیاسی

علی اکبر ولایتی عصر پنجشنبه در مراسم اهدا مدالهای تیم روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی به موزه آستان قدس رضوی در مشهد افزود: آمریکاییها فکر می کنند ملت ایران تسلیم خواهند شد اما دیری نمی پاید که ملت ما از این سد هم عبور می کند و دیگران را به شگفتی وامی دارد. 

وی ادامه داد: بی تردید ایران قدرت نخست منطقه است که توانسته دست آمریکا و متحدانش را از منطقه با مدد محور مقاومت کوتاه کند. رئیس جمهور آمریکا بداند ملت ایران در برابر یاوه گوییهایش ایستاده و اتفاق کلمه ای که در کشور ما بوجود آمده بشارت دهنده موفقیتها در آینده است. 

رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه همچنین گفت: امروز دو ‌محور بر اساس فرهنگ اسلامی ایرانی، انقلابی و پیشبرد علم مد نظر مدیران دانشگاه آزاد است. یکی از مصادیق پیشرفت در علم تولید هوش مصنوعی است که از این موفقیت می توان برای رشد در حوزه اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریمها و تهدیدهای بین المللی استفاده کرد. 

وی افزود: تولیدات علمی ایران طی 40 سال گذشته 70 برابر شده و تعداد دانشجویان به پنج میلیون نفر رسیده است. این نشانگر علم دوستی ملت ایران می باشد که پس از ظهور اسلام این مهم بروز بیشتری داشت و حاصل آن ظهور علمایی در جای جای کشور است. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم