شکایت "اسرائیل" از گوسفندان به سازمان ملل

چهارشنبه 8 شهريور 1391
11:50
شکایت رژيم صهيونيستي در نامه اي به سازمان ملل متحد، از ورود گوسفندان و دام چوپانهاي لبناني و سوري به اراضي اشغالي شکايت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" در گزارشی نوشت، ارتش اسرائیل در شکایتی به سازمان ملل متحد خواستار منع چوپانان از رها کردن دام خود در مناطق مرزی و ورود آنها به اراضی اشغالی شد.

در این روزنامه آمده است: صدها رأس دام از سوریه و لبنان از مرزها عبور کرده و به مناطق حساس رسیده اند.

یدیعوت احرونوت به نقل از یک مسئول صهیونیست نوشت: چوپانان در مناطق مرزی حرکت می کنند، و پس از آن به اماکنی دورتر رسیده و گله های خود را رها می کنند تا داخل "اسرائیل" آزادانه حرکت کنند.

این مسئول صهیونیست خاطرنشان کرد: این وضعیت بسیار خطرناک است، می توان به این حیوانها بمب بست که این مسأله برای اسرائیل فاجعه بار خواهد بود .. همچنین این چهارپایان ممکن است بیماریهایی را به داخل منتقل کنند به ویژه آنکه این چهارپایان بارها با نظامیان و دامهای اسرائیلی نیز برخورد داشته اند.

یدیعوت احرونوت خاطرنشان کرد: ارتش بارها این گله ها را به مناطق مرزی بازگردانده است، ولی در صورت متوقف نشدن این موضوع، اسرائیل مجبور خواهد بود این چهارپایان را "زندانی" کند.

این روزنامه تأکید کرد: در یکی از موارد یکی از چوپانها به همراه گله خود توانست از مرز عبور کند و حتی با شهرک نشینان گفت و گو کند و شهرک نشینان گمان کردند که او از دروزی های جولان است.

رژیم اشغالگر چند ماه قبل یک سگ را به دلیل گاز گرفتن یک نظامی 3 ماه به زندان انداخت، و از صاحب فلسطینی آن خواست در مقابل آزادی این حیوان غرامت بپردازد.

این شکایت رژیم صهیونیستی درحالی مطرح می شود که تجاوز جنگنده ها و هواپیماهای شناسایی رژیم اشغالگر به حریم هوایی لبنان برخلاف قطعنامه های سازمان ملل متحد همچنان ادامه دارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد