ایران به عربستان هشدار داد

جمعه 8 تير 1397
15:04
ایران به عربستان هشدار داد نماینده ایران در اوپک به عربستان هشدار داد چنانچه بیش از سهمیه خود نفت تولید کند ممکن است برای بررسی این تخلف، نشست فوق العاده سازمان تشکیل شود.

العالم - ایران / سیاسی

نماینده ایران در اوپک به عربستان هشدار داد که به مفاد توافق اخیر اوپک پایبند باشد و از تولید بیشتر از سهمیه تعیین شده خودداری نماید.

حسین کاظم پور اردبیلی گفت: «اگر عربستان بالاتر از سهمیه تخصیص داده شده برای این کشور تولید کند، توافق اوپک را نقض کرده است.» اظهارات وی چند روز پس از آن مطرح می شود که ایران با اوپک و متحدانش توافق کرد که تولید خود را افزایش دهند.

اردبیلی گفت: «اوپک با تصمیم اجماعی اداره می شود نه با تصمیم یک کشور.»

کاظم پور گفت، اگر کمیته نظارت در نشست 22 و 23 سپتامبر خود در الجزایر به این نتیجه برسد که توافق نقض شده است، محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک ممکن است با درخواست برگزاری نشست فوق العاده سازمان مواجه شود.

وی افزود، عربستان «اجازه» افزایش تولید خود به بیش از سهمیه تعیین شده برای این کشور (10.06 میلیون بشکه) را ندارد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم‌الانبیا: کنترل تنگه هرمز به حالت قبلی بازگشت


تاکید رئیس قوه قضائیه بر پیگیری تجاوزات و جنایات دشمن


انهدام هسته‌های وابسته به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونی


۵ ایرانی در صدر رده بندی جهانی کشتی


هشدار چین نسبت به توافق دفاعی آمریکا و اندونزی


عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی


مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی