«حیدر العبادی»: عراق با بقایای داعش مذاکره نخواهد کرد

شنبه 9 تير 1397
16:44
«حیدر العبادی»: عراق با بقایای داعش مذاکره نخواهد کرد نخست‌وزیر عراق با تاکید بر اینکه عناصر داعش در کوه‌ها نیز در امان نخواهند ماند، گفت که بغداد هیچ مذاکره‌ای با این عناصر نخواهد کرد.

العالم - عراق

 «حیدر العبادی» نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح با تاکید بر عزم نیروهای امنیتی عراق مبنی بر پیگرد عناصر داعش حتی در کوه‌ها، گفت که هیچ مذاکره‌ای با این گروه تروریستی در میان نیست.

به نوشته پایگاه خبری «الفرات»، وی تاکید کرد که عراق، هسته‌های خاموش تروریسم را حتی در کوه‌ها تعقیب می‌کند و آنها را نابود می‌کند.

العبادی در ادامه همه را به وحدت فراخواند و گفت: هیچ‌کس حق ندارد پس از پیروزی عراق بر کلیه چالشهای فرارو، موفقیت‌های کسب شده را ضایع کند و مرحله آتی، نیازمند اتحاد است. 

وی همچنین درباره ستون پنجم دشمن هشدار داد و گفت که آنها، دستهای دشمنان عراق در خارجند که در داخل کشور فعالیت می‌کنند تا میان شهروندان و مبارزان تفرقه ایجاد کنند.

نخست‌وزیر عراق تاکید کرد که کسانی که ثبات عراق را نمی‌خواهند توطئه‌های زیادی علیه نیروهای امنیتی این کشور چیده‌اند. برخی نیز تلاش می‌کنند که از بیگانگان و افرادی خارج از مرزهای کشور کمک بخواهند اما این امر قابل قبول نیست. عراق بهترین نیروها را دارد که می‌توانند از کشورشان دفاع کنند.

وی افزود: نیروهای الحشد الشعبی، عشائر و پیشمرگه در کنار نیروهای امنیتی عراق جنگیده‌اند و مصلحت کشور را بر مصالح شخصی خود ترجیح داده‌اند و این درسی مهم است که رزمندگان عراقی به همه جهانیان داده‌اند.

نخست‌وزیر عراق اواخر سال گذشته میلادی پایان نبرد نظامی با داعش در عراق و شکست این گروه تروریستی را اعلام کرد اما بقایای این گروه تروریستی با فرار از جبهه‌های نبرد با نیروهای مشترک عراقی، و اختفاء در مناطق مرزی و صحرایی، مترصد شدند تا حملات تروریستی پراکنده‌ای را انجام دهند و نیروهای عراقی نیز همچنان در حال انجام عملیات‌های مستمر علیه این عناصرند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا