ترامپ افزایش بودجه نظامی اعضای ناتو را خواستار شد

دوشنبه 11 تير 1397
04:18
ترامپ افزایش بودجه نظامی اعضای ناتو را خواستار شد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از شرکای اروپایی واشنگتن در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو ) خواست بودجه نظامی خود را افزایش دهند.

­العالم - آمریکا

با نزدیک شدن به نشست ناتو که قرار است 11 و 12 ژوئیه در بروکسل برگزار شود کاخ سفید با ارسال نامه هایی از رهبران کشورهای اروپایی خواست پول بیشتری برای هزینه های نظامی خود اختصاص دهند.

به عقیده دونالد ترامپ، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی در بودجه نظامی ناتو مشارکت کافی ندارند.

ترامپ به خبرنگاران حاضر در داخل هواپیمایی اختصاصی خود (ایر فورس وان) اعلام کرد: ''آلمان، فرانسه و اسپانیا باید بیشتر هزینه کنند. آنچه آنها با آمریکا انجام می دهند عادلانه نیست".

اعضای ناتو متعهد شده اند بودجه نظامی خود را تا سال 2024 به دو درصد تولید ناخالص داخلی برسانند. با این وجود برخی کشورها از جمله آلمان و اسپانیا به این هدف نخواهند رسید. فرانسه نیز قصد دارد هزینه های نظامی خود را بین سال های 2017 و 2025 افزایش دهد تا به هدف مورد نظر برسد.

0% ...

آخرین اخبار

نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران