روزنامه دولتی چین:

پکن و تهران در مقابله با آمریکا سیاست واحدی دارند

دوشنبه 11 تير 1397
11:36
پکن و تهران در مقابله با آمریکا سیاست واحدی دارند وزنامه دولتی چین با اشاره به اینکه پکن و تهران در مقابله با جاه طلبی های آمریکا سیاست واحدی دارند» نوشته، چین به عنوان شریک بزرگ تجاری ایران و بزرگترین وارد کننده نفت آن کشور، به ارتباطات تجاری و اقتصادی معمول خود با ایران ادامه خواهد داد.

العالم ـ آسیا

گلوبال تایمز ارگان حزب حاکم چین امروز (دوشنبه) با انتشار گزارشی خاطرنشان کرد، دو کشور به دنبال گسترش روابط متقابل هستند و در جریان اجلاس های مختلف از جمله نشست سران سازمان همکاری شانگهای نیز این موضوع از سوی مقام های دو طرف مورد رایزنی قرار گرفت.
در ادامه این گزارش آمده است: پس از آنکه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا برجام را نقض کرد، ایران تلاش گسترده ای داشته است تا با کشورهای مختلف از جمله چین و اعضای سازمان همکاری شانگهای روابط نزدیکتری به خصوص در عرصه اقتصادی داشته باشد.
این گزارش خاطر نشان می کند که در سه سال گذشته پس از برجام خیلی از شرکت های اروپایی به بازار ایران بازگشتند و شرکت های چینی در ایران فعال تر از قبل شدند و وضعیت سرمایه گذاری در ایران بهبود چشمگیری داشته است.
گلوبال تایمز می نویسد طبیعتا جایگاه منطقه ای ایران پس از برجام ارتقا یافت و این کشور نقش گسترده تری در کشورهای سوریه و لبنان ایفا کرد و در موضوع یمن هم همیشه بر حل مساله تاکید کرده است.
ارگان حزب حاکم چین تصریح می کند که برجام در واقع باعث عصبانیت آمریکا و عربستان سعودی شد زیرا آنها می دیدند که چطور نفوذ ایران در مسایل بین المللی ارتقا یافته است و برای همین بود که خیلی سریع ترامپ این توافق را زیر پا گذاشت تا بتواند بار دیگر ایران را تحت فشار قرار دهد اما همین مساله موجب شد تا احساسات ضد آمریکایی تشدید شود.
این روزنامه چینی در ادامه خاطرنشان کرده، برخلاف آنچه برخی تصور می کردند ایران از برجام خارج نشد بلکه کوشید تا حمایت اروپا، چین و روسیه را از این توافق کسب کند دیپلماسی ایران قوی تر و فعال تر از قبل شده است تا بتواند جلوی کارشکنی های آمریکا علیه ایران بویژه در ساختارهای مالی بین المللی را بگیرد.
به گزارش ایرنا، گلوبال تایمز تاکید می کند مسایل مربوط به برجام فقط مختص ایران نیست اقدامی که دولت آمریکا انجام داده است مخاطرات ژیوپلتیک زیادی برای کشورهای دیگر دارد خطر مناقشات فزاینده را به دنبال دارد و بر اروپا، روسیه و دیگر کشورها تاثیرگذار است و حتی این مخاطرات آمریکا و عربستان را نیز شامل می شود.
این روزنامه در ادامه آورده است: چین در این میان، فعالانه و با قدرت، از موضع ایران ضد سلطه جویی و تحریم های یکجانبه آمریکا حمایت می کند و حتی این کشور و روسیه در بیانیه مشترکی این حرکت دولت آمریکا را تقبیح و بر حمایت از برجام تاکید کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت