رئیس جمهور در نشست مشترک با صدراعظم اتریش:

حرف آمریکایی ها در باره به صفر رساندن صادرات نفت ایران، بی فکر و بدون توجه به عواقب آن است/ بی اعتباری برجام، پایان دیپلماسی است

چهارشنبه 13 تير 1397
20:29
حرف آمریکایی ها در باره به صفر رساندن صادرات نفت ایران، بی فکر و بدون توجه به عواقب آن است/ بی اعتباری برجام، پایان دیپلماسی است رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و اتریش به دنبال استحکام روابط مشترک هستند، تاکید کرد که روابط ایران و اتریش همواره به نفع دو ملت، منطقه و جهان بوده و امیدواریم روز به روز گسترش یابد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی ظهر چهارشنبه به وقت محلی در نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه ایران و اتریش که با حضور صدراعظم این کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه پس از اجرای برجام مسئولین و فعالان اقتصادی دو کشور نشستها و تعاملات خوبی داشته اند، افزود: در نتیجه این تعاملات قراردادها و توافقات خوبی بین ایران و اتریش به امضا رسید و روابط اقتصادی تهران - وین را به شکل مطلوبی گسترش داد و تعمیق بخشید.

روحانی با اشاره به مذاکرات و همکاری های ایران و اتریش در حوزه انرژی اظهارداشت: مهم است که دولت اتریش از فعالیت شرکتهایش با ایران حمایت کند. اقدام خلاف قانون دولت آمریکا در خروج از برجام نباید زمینه ای برای نادیده گرفتن حقوق ملتها در روابط دو و یا چندجانبه شود. برجام دستاورد همه ما و جامعه جهانی است. این توافق به نفع اقتصاد، ثبات و امنیت منطقه و جهان و الگویی برای حل مسائل پیچیده از طریق گفتگو است.

رئیس جمهور با بیان اینکه برجام حاصل 12 سال مذاکرات سخت بود که اگر از اعتبار بیفتد، دیپلماسی بی اعتبار می شود، تصریح کرد: در حال حاضر منتظر بسته پیشنهادی کشورهای اروپایی درباره چگونگی حفظ برجام هستیم. اگر اتحادیه اروپا بتواند جای خالی تعهدات آمریکا در برجام را پر کند، ایران در برجام خواهد ماند. قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل به عنوان سند پشتیبان برجام تاکید دارد که هیچ کدام از کشورهای طرف برجام نباید اقدامی خلاف مفاد این توافق انجام دهند.

روحانی خاطرنشان کرد: اینکه آمریکایی ها مدعی شده اند، صادرات نفت ایران را به صفر می رسانند، بی فکر سخن گفته اند و نشان می دهد به عواقب آن فکر نکرده اند. ملت ایران همواره نشان داده که در برابر تهدید منافع ملی خود بسیار محکم ایستادگی خواهد کرد.

سباستین کورتس صدراعظم اتریش نیز در این نشست گفت که سفر روحانی به وین، فرصت بسیار خوبی برای گفتگوی ما درباره روابط دوجانبه، منطقه ای و جهانی است.

صدراعظم اتریش اظهار داشت: اتحادیه اروپا کماکان از برجام حمایت می کند و امیدواریم نشست روزهای آتی وزرای خارجه کشورهای طرف برجام با ایران به غیر از آمریکا به نتایج مثبتی دست یابد.

وزیر انرژی، محیط زیست و گردشگری اتریش نیز در این دیدار گفت که کشورش مصمم است در زمینه های مدیریت منابع آب، منابع طبیعی و معدن، همکاری مشترک و تبادل اطلاعات در زمینه انرژی و در زمینه های انتقال فناوری و مدیریت زیرساختها و حمل و نقل با ایران تعامل داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم


واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی