فغانی داور چهارم فرانسه - اروگوئه

چهارشنبه 13 تير 1397
23:27
فغانی داور چهارم فرانسه - اروگوئه داور موفق فوتبال ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ به‌عنوان داور اول قضاوتی نخواهد داشت.

العالم - ورزشی

علیرضا فغانی در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ در دیدار نخست گروه F قضاوت دیدار حساس تیم‌های آلمان و مکزیک را برعهده داشت که عملکرد موفقی از خود بر جای گذاشت ولی بعد از استراحت در دور دوم مرحله گروهی، در سومین بازی برزیل در این رقابت‌ها برابر صربستان هم داوری کرد که در این مسابقه هم قضاوت خوبی داشت.

فغانی که به همراه رضا سخندان و محمد منصوری نماینده‌های داوری ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ هستند، در نخستین و مهم‌ترین بازی مرحله یک هشتم نهایی بین تیم‌های فرانسه و آرژانتین هم قضاوت کرد ولی با تصمیم فیفا این تیم داوری در مرحله یک چهارم استراحت خواهند داشت.

این امکان وجود دارد که تیم داوری موفق ایران در جام جهانی، احتمالا بعد از استراحت در مرحله یک چهارم، به دلیل قضاوت‌های خوبی که در سه بازی مهم این رقابت‌ها را داشتند، یکی از دو بازی نیمه نهایی را داوری کنند و برای قضاوت در بازی فینال یا رده‌بندی هم شانس داشته باشند.

از بین نفرات تیم داوری ایران در جام جهانی روسیه، علیرضا فغانی در مرحله یک چهارم نهایی حضور خواهد داشت و از سوی فیفا به‌عنوان داور چهارم دیدار تیم‌های اروگوئه و فرانسه معرفی شده و رضا سخندان هم کمک داور ذخیره این دیدار است.

بازی حساس تیم‌های اروگوئه و فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ از ساعت ۱۸:۳۰ روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه نیژنی نووگوراد برگزار می‌شود که نستور پیتانا از آرژانتین داور این مسابقه است و هرنان میدانا و خوان پابلو بلاتی کمک‌های اول و دوم او خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی