آغاز عملیات نجات پسران تایلندی محبوس در غار

يکشنبه 17 تير 1397
14:21
آغاز عملیات نجات پسران تایلندی محبوس در غار
عملیات بسیار خطرناک نجات 12 پسر و مربی آن‌ها را که بیش از دو هفته در یک غار در شمال تایلند محبوس هستند آغاز شد.

العالم _ آسیا

خبرگزاری فرانسه گزارش داد؛ شیرجه‌روهای خبره روز یکشنبه عملیات بسیار خطرناک نجات 12 پسر و مربی آن‌ها را که بیش از دو هفته در یک غار در شمال تایلند محبوس هستند آغاز کردند. این در حالی است که بارش‌های سنگین ممکن است این عملیات نجات را با مشکل روبرو کند.

ماجرای عجیب این نوجوانان توجه مردم تایلند و افکار عمومی جهان را به خود جلب کرده است. مسیر خروج آن‌ها از این غار بسیار پر پیچ و خم است و در مناطقی نیز جاری شدن سیل، این مسیر را عملاً ویران کرده است.

"نارونگساک اوسوتاناکورن،" مسئول ارشد عملیات نجات در نزدیکی غار به خبرنگاران گفت: «امروز، روز موعود است. پسرها آماده‌اند با هر چالشی روبرو شوند.»

به گفته او، انتظار می‌رود اولین پسر حوالی ساعت 9 به وقت محلی (14 به وقت بین‌المللی) از غار خارج شود. این بدان معناست که سفر آن‌ها به بیرون غار 11 ساعت به درازا خواهد کشید.

این پسران 11 تا 16 ساله و مربی 25 ساله آن‌ها 9 روز پس از مفقود شدن، در حالی به وسیله غواصان انگلیسی پیدا شدند که خسته و گرسنه بودند.

0% ...

آخرین اخبار

الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم