خبر فوری:

جانسون در نامه استعفای خود:

انگلیس مستعمره اتحادیه اروپا خواهد شد

دوشنبه 18 تير 1397
23:04
انگلیس مستعمره اتحادیه اروپا خواهد شد
وزیر خارجه مستعفی انگلیس گفت که طرح خروج کشورش از اتحادیه اروپایی در حال نقش بر آب شدن بوده و چنانچه اوضاع به همین منوال پیش رود، انگلیس به یک مستعمره این اتحادیه تبدیل خواهد شد.

العالم _ اروپا

جانسون که روز دوشنبه از سمت خود کناره گیری کرد، در نامه استعفایش از سیاست های ترزا می نخست وزیر انگلیس در قبال برگزیت انتقاد کرده و هشدار داده که انگلیس "حقیقتا در مسیر تبدیل شدن به یک مستعمره" اتحادیه اروپا قرار دارد.

در نامه استعفای جانسون که نسخه‌ای از آن در اختیار وبسایت گیدو فاوکس قرار گرفته، وی با انتقاد از "سرکوب شدن رویای برگزیت در نتیجه عدم اعتماد به نفس بی اساس"، هشدار داده که با تبدیل شدن انگلیس به یک مستعمره، بسیاری از افراد سعی خواهند کرد تا از این وضعیت استفاده کرده و منافع سیاسی و اقتصادی خود را تامین کنند.

جانسون وزیر خارجه و دیوید دیویس وزیر برگزیت انگلیس روز دوشنبه به دلیل اختلاف با خانم نخست وزیر بر سر نحوه خروج کشورشان از اتحادیه اروپا استعفا دادند.

پس از این دو استعفا در یک روز، تام واتسون نایب رییس حزب کارگر گفت که دولت می در "آشفتگی کامل و مطلق" به سر می‌برد.

نتایج یک نظرسنجی جدید توسط موسسه ORB نشان می‌دهد که رضایت رأی دهندگان انگلیسی از مدیریت ترزا می در جریان مذاکرات خروج کشورشان از اتحادیه اروپا به 29 درصد رسیده است که پایین ترین میزان از نوامبر 2016 به حساب می‌آید.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم