آشفتگی ترامپ از همکاری مالی آلمان با ایران

سه شنبه 19 تير 1397
08:35
آشفتگی ترامپ از همکاری مالی آلمان با ایران تارنمای خبری آمریکایی شامگاه دوشنبه گزارش داد که انتشار خبر بررسی آلمان به درخواست ایران برای انتقال پول،دولت دونالد ترامپ را آشفته کرده است.

العالم ـ آمریکا

«واشنگتن فری بیکن» نوشته، نخستین بار روزنامه بیلد از درخواست تهران برای انتقال وجه خبر داده و گفته بود که برلین در حال بررسی این موضوع است. 
واشنگتن فری بیکن نوشته است که افشای این موضوع، موجب تشدید تنش‌ها در روابط میان آلمان و آمریکا شده و دولت ترامپ را برآشفته است. 
یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا که به نام او اشاره نشده است، به واشنگتن فری بیکن گفت: عمیقا نگران گزارش‌هایی هستیم که درخصوص تلاش ایران برای انتقال صدها میلیون یورو از بانکی در هامبورگ آلمان به این کشور منتشر شده است. 
وی ادامه داد که امریکا وضعیت را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت تا مطمئن شویم که نگرانی های ما در این رابطه مورد توجه خواهد بود. 
«ریچارد گِرِنل» سفیر آمریکا در آلمان، در این زمینه تصریح کرد: ترغیب دولت آلمان به مداخله و منع این انتقال وجه، هم ‌اکنون در بالاترین سطوح پیگیری می‌شود. 
یک منبع خبری در کنگره آمریکا با اشاره به مخالفت قانونگذاران آمریکایی با این اقدام، به واشنگتن فری بیکن گفت: آلمان هم اکنون به موجب تضعیف نظام تحریم‌های هسته ای، در سمت اشتباه ایستاده و ایران را به آمریکا ترجیح داده است. حالا هم به نظر می‌رسد قصد دارند پول نقد به تهران بفرستند. 
به گزارش ایرنا به نقل از فری بیکن «ریچارد گلدبرگ» یک مقام پیشین سنای آمریکا گفت: چنانچه آلمان اجازه دهد این انتقال وجه صورت بگیرد، خزانه‌داری آمریکا چاره‌ای جز هشدار رسمی به مقامات آلمانی یا تحریم آن‌ها نخواهد داشت. 
روابط دولت‌های آلمان و آمریکا در هفته‌های گذشته به موجب وضع تعرفه‌های سنگین تجاری و نیز اختلاف‌های داخلی در سازمان ناتو رو به وخامت گذاشته است. 

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی


نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه


رئیس‌جمهور: تهدید تنگه هرمز تجارت جهانی را به مخاطره می‌اندازد


رایزنی وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره آتش‌بس ایران و آمریکا


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تنش کم‌سابقه در روابط روسیه و رژیم صهیونیستی


رئیس جمهور کوبا: در صورت حمله آمریکا از خود دفاع می‌کنیم


اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی


اگر تجاوز ادامه یابد، با آن مقابله می کنیم


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید