آمریکا یک گروه انقلابی بحرینی را تروریستی اعلام کرد

سه شنبه 19 تير 1397
21:08
آمریکا یک گروه انقلابی بحرینی را تروریستی اعلام کرد آمریکایی‌ها از فرصت اعلام تحریم علیه یک گروه انقلابی کوچک در بحرین استفاده و بار دیگر ایران را به بر هم زدن نظم و ثبات جامعه بین‌الملل متهم کرده‌اند.

العالم -آمریکا

وزارت خارجه آمریکا گروه انقلابی «گردان‌های الاشتر» بحرین را یک گروه تروریستی بین‌المللی اعلام کرد.

گردان‌های الاشتر یک گروه انقلابی مسلح است که تاکنون چندین نوبت به مواضع نیروهای رژیم آل خلیفه حمله و تعدادی از مزدوران این رژیم را هلاک کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که این گروه تحت دو عنوان «سازمان تروریستی خارجی» و «مندرج در فهرست خاص تروریست‌های جهانی» تحریم شده است و تمام اموال و دارایی‌های آن در حوزه قضایی آمریکا، ضبط می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا که همیشه موضعی حمایتی نسبت به رژیم آل خلیفه و گوشی بسته به روی خواسته‌های ملت بحرین داشته، در ادامه این بیانیه مدعی شده که تحریم مزبور «بخشی از یک حرکت گسترده‌تر برای ایجاد بازدارندگی در برابر رفتار شرورانه ایران و متوقف کردن حمایت تهران از تروریست‌های سرتاسر دنیاست.»

آمریکایی‌ها در ادامه این بیانیه که از زبان «ناتان سِیلز» هماهنگ‌کننده ضدتروریستی وزارت خارجه صادر شده، بازی خطرناکی با لغات و مفاهیم حقوقی کرده‌اند.

در این بیانیه آمده: «در اعلام این تحریم‌ها، ما تأکید کردیم که از آفریقا گرفته تا اروپا، آمریکای شمالی، آسیا و خلیج (فارس)، ایران از نائبان تروریستی خود برای بسط نفوذ شومش و بر هم زدن امنیت و ثبات بین‌المللی استفاده می‌کند.»

کشورهایی که به تشخیص شورای امنیت سازمان ملل متحد «تهدید برای امنیت و ثبات بین الملل» باشند می‌توانند هدف اقدامات تنبیهی ذیل فصل 7 منشور ملل متحد قرار گیرند و این اقدامات می‌تواند حمله نظامی به آن کشور را از نظر حقوق بین‌الملل توجیه کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت