کشته شدن ۴ شبه‌نظامی  ائتلاف سعودی در یمن

چهارشنبه 20 تير 1397
18:59
کشته شدن ۴ شبه‌نظامی  ائتلاف سعودی در یمن یگان تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله، چهار نفر دیگر از عناصر شبه نظامی وابسته به ائتلاف سعودی را در جنوب عربستان از پای درآوردند.

العالم - یمن

یگان تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله امروز چهارشنبه، چهار نفر از شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی را در منطقه جازان هدف قرار داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از یک منبع نظامی یمنی گزارش داد که «مزدوران در دامنه کوهستان الدود در جازان مورد هدف قرار گرفتند».

تک‌تیراندازان یمن طی روزهای یکشنبه و دوشنبه گذشته نیز عملیات‌های منحصر به فردی را در مناطق مختلف یمن انجام دادند.

منابع خبری یمن دیروز اعلام کرد که در عملیات تک‌تیراندازان طی ۴۸ ساعت گذشته، بیش از ۴۴ نفر از عناصر مزدور از جمله چهار نظامی سعودی کشته و یا زخمی شدند.

یگان‎ تک تیرانداز از جمله یگان‎های موفق ارتش یمن و انصارالله در مقابله با مزدوران و شبه نظامیان ائتلاف سعودی به شمار می رود، چرا که از دقت بالایی در عملیات هدف‎گیری برخوردار است.

عملیات‎های تک تیراندازان یمن در جبهه های داخلی و مرزی این کشور از ابتدای سال جدید میلادی افزایش پیدا کرده است و تاکنون ده‎ها نفر از نظامیان ارتش عربستان و شبه نظامیان ائتلاف سعودی کشته شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه قبرس و آذربایجان


درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز


مسعود بارزانی: امیدواریم این آتش‌بس به صلحی پایدار در منطقه تبدیل شود


تماس عراقچی با پاکستان درباره نقض آتش بس توسط اسرائیل


شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم


النجباء: پذیرش شروط ایران، اذعان به قدرت محور مقاومت است


کشتار خونین غیرنظامیان در لبنان به رغم آتش‌بس در منطقه‌


ستادکل نیروهای مسلح: با ابتکار عمل، تنگه هرمز را مدیریت و هوشمندانه کنترل می کنیم