خبر فوری:

دریافت کرایه کولر خلاف قانون است

پنج‌شنبه 21 تير 1397
10:34
دریافت کرایه کولر خلاف قانون است مهدی ابراهیمی، معاون فنی و بهره برداری سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهر تهران گفت: دریافت کرایه بیشتر بابت روشن کردن کولر در تاکسی خلاف قانون است

العالم- ایران/ اقتصادی 

مهدی ابراهیمی در مورد افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌ها به بهانه روشن کردن کولر، گفت: این اقدام  برخی رانندگان تاکسی غیرقابل قبول است.

وی با بیان اینکه روشن کردن کولر در تعرفه کرایه لحاظ شده است، افزود: هر ساله در تعرفه‌های کرایه که در شورای شهر تصویب می‌شود استفاده از کولر در فصل تابستان و بخاری در فصل زمستان در شرایط قیمتی لحاظ می‌شود و راننده تاکسی می بایست سیستم سرمایش خود را در اختیار مسافران قرار دهد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان از افراد به بهانه روشن کردن کولر یا بخاری کرایه بیشتری گرفت، گفت: مسافران در صورت مواجهه با این اقدام رانندگان تاکسی می‌توانند با شماره 1888 تماس گرفته و مشخصات تاکسی و راننده را اطلاع دهند تا با آنها برخورد شود.

ابراهیمی با بیان اینکه مسافران با اعلام پلاک خودرو شکایت‌شان را ثبت کنند، تصریح کرد: در هیأت انضباطی یک کد جریمه در نظر گرفته شده که هم مبلغ اضافی عودت و هم در کارنامه تاکسیران نمره منفی ثبت می‌شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: بروکسل به دنبال ایجاد شکاف میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است


حملات موشکی و پهپادی یمن به شبه نظامیان وابسته به عربستان


محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان