اعلام منع آمد و شد در استان نجف اشرف

شنبه 23 تير 1397
01:43
اعلام منع آمد و شد در استان نجف اشرف پلیس نجف اشرف در همه مناطق این استان مقررات منع آمد و شد را وضع کرده است.

العالم-عراق

به گزارش السومریه نیوز، پلیس نجف اشرف در سراسر این استان منع آمد و شد را اعلام کرده است.

منابع محلی در شهر نجف اشرف اعلام کردند که جمعه شب به علت ورود غیرقانونی تظاهرکنندگان به داخل فرودگاه نجف اشرف همه پروازهای داخلی و خارجی به نجف و بالعکس به دلایل امنیتی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.

اعتراضات شهروندان عراقی در استان بصره و برخی از شهرهای عراق در اعتراض به اوضاع نابسامان خدمات رسانی و بیکاری جوانان این استان وارد هفتمین روز خود شده است.

طی روزهای گذشته شمار زیادی از جوانان و اهالی این شهر در اعتراض به اوضاع بد خدمات رسانی از قبیل قطع مکرر برق و آب و عدم اشتغال‌زایی، با راه اندازی تظاهراتی خواستار توجه بیشتر مسئولان عراقی به استان بصره شدند.

همزمان با تظاهرات در استان بصره، صدها نفر از اهالی شهر بغداد، پایتخت عراق نیز به نشانه همبستگی با تظاهرات بصره و حمایت از معترضان، دست به راهپیمایی مسالمت‌آمیزی زدند.

0% ...

آخرین اخبار

شکایت لبنان به شورای امنیت علیه حملات رژیم صهیونیستی


دومین حادثه تیراندازی در مدارس ترکیه با ۴ کشته


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ژاپن‌ 


کنفرانس ملی عربی: هدف تجاوز به ایران، اجرای پروژه «اسرائیل بزرگ» است


بقائی: تبادل پیام ها میان ایران و آمریکا از طریق پاکستان ادامه دارد/ امکان مذاکره در خصوص نوع و سطح غنی‌سازی وجود دارد


قدردانی پزشکیان از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان و مسئولان حوزه نفت و انرژی‌


وزارت اطلاعات: سرکرده ‌یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا در باره هرگونه اقدام محاصره دریایی در منطقه


فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است