پلیس ایالت جورجیا از حربه "شیر یا خط" برای دستگیری یک زن 24 ساله استفاده کرد!

يکشنبه 24 تير 1397
09:27
پلیس ایالت جورجیا از حربه 2 افسر زن پلیس در ایالت جورجیای آمریکا به دلیل استفاده از روش شیر یا خط (انداختن سکه) برای دستگیری یک راننده زن 24 ساله معلق شدند.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، دو افسر زن پلیس در ایالت جورجیای آمریکا به دلیل استفاده از روش شیر یا خط (انداختن سکه) برای دستگیری یک راننده زن 24 ساله معلق شدند. آن‌ها در ماه آوریل (فروردین) پس از متوقف کردن این زن در شهر آتلانتا برای دستگیری وی به شیر یا خط متوسل شدند. سرعت این زن در هنگام رانندگی و در جاده‌ای لغزنده 130 کیلومتر در ساعت بود.

بنا بر مندرجات بیانیه پلیس، این دو افسر پلیس زن سپس درباره جریمه کردن "سارا" و یا دستگیری وی به دلیل "رانندگی بی‌مبالات" بحث کردند و در نهایت تصمیم گرفتند با شیر یا خط این مشکل را حل کنند: شیر = دستگیری، خط = آزادی.

جالب اینجاست که "سارا وب" با همین حربه دستگیر و روانه زندان شد؛ اما پس از آگاهی از وجود فیلمی که از رفتار نادرست افسران پلیس حکایت داشت، تقاضای رسیدگی مجدد مطرح کرد و سپس آزاد شد.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است