وابسته نظامی دولت مستعفی یمن در مارب کشته شد

پنج‌شنبه 28 تير 1397
14:10
وابسته نظامی دولت مستعفی یمن در مارب کشته شد منابع خبری یمنی از کشته شدن 'محمد صالح الاحمر' وابسته نظامی دولت مستعفی یمن در بحرین و از افسران عالی رتبه این دولت در مارب خبر دادند.

العالم - یمن

منابع مذکور اعلام کردند: روز گذشته (چهارشنبه) یک بسته انفجاری بر سر راه عبور 'علی محسن صالح الاحمر' معاون دولت فراری و مستعفی یمن منفجر شد که بر اثر آن محمد صالح الاحمر و شمار دیگری از همراهان وی کشته شدند.

این گزارش می افزاید: هدف حمله معاون رئیس جمهوری دولت مستعفی یمن بود که ظاهرا جان سالم به در برده است.

مارب نام شهری باستانی و مرکز استان مارب در کشور یمن است.

در حالیکه برخی منابع نزدیک به دولت فراری یمن این حمله را به انصارالله نسبت می دهند، شماری از ناظرین دلیل بروز حوادثی از این دست را اختلافات گسترده میان نظامیان حامی دولت مستعفی یمن و همچنین اختلافات شدید میان کشورهای تشکیل دهنده ائتلاف نظامی علیه یمن به ویژه عربستان و امارات می دانند.

عربستان از روز ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگردان رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند. 

تجاوز عربستان به یمن تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 14 هزار یمنی بی گناه و ویرانی این کشور شده است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم