قاسمی: آمریکا مذاکره با ایران را در سایه تهدید فراموش کند

چهارشنبه 3 مرداد 1397
14:07
قاسمی: آمریکا مذاکره با ایران را در سایه تهدید فراموش کند سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: دولت آمریکا تصور مذاکره یک سویه و از سر زیاده جویی و در سایه تهدید با ایران سرفراز را برای همیشه فراموش کند.

العالم - ایران / سیاسی

بهرام قاسمی واکنش به تازه ترین سخنان مقامات مختلف آمریکا که همزمان با تهدید، درخواست مذاکره با ایران را مطرح می کنند، اظهار داشت: ملت شجاع، متمدن و تاریخ ساز ایران همواره و در طول تاریخ پر افتخار خود با بهره مندی از فرهنگ غنی، هوش و خرد، به هنگام و در جای خود، تهدید را با تهدید و تکریم را با تکریم پاسخ داده است.

وی افزود: ملت ایران هیچگاه در برابر زیاده خواهی، سلطه جویی و فشار، لحظه ای در دفاع و حفاظت از حقوق مردم، تمامیت ارضی و استقلال ایران تعلل نکرده و نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بار دیگر به مقامات دولت ترامپ توصیه کرد: تصور مذاکره یک سویه و از سر زیاده جویی و در سایه تهدید با ایران سرفراز را برای همیشه به فراموشی سپرده و در پی تکرار تجارب شکست خورده و دیرین خود نباشند. 

قاسمی یادآور شد: ایالات متحده باید بیش از بیش بداند که جهان کنونی و عصر حاضر، دوران سلطه جویی و تحکم و یک سویه نگری نیست. نگاهی به افکار عمومی جهان و تصویر منفی آنان از عملکرد دولت آمریکا، نشانی از تغییر و تحول عمیق و کلان در عرصه بین المللی است. 

وی خاطرنشان کرد: آمریکا باید حد و اندازه خود را نگه دارد و جایگاه خود را در این عصر و زمان بازشناسد و جد و جهد بیشتری برای فهم جایگاه، شان و نقش ایران بزرگ کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: امروز هم چون دیروز و بیش از آن اعتمادی به گفتار و کردار دولتمردان آمریکا برای گفتگو آنهم از نوع آمریکایی آن وجود ندارد.

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل دوشنبه گذشته در مصاحبه با شبکه سی بی ان آمریکا پس از آنکه ایران را متهم کرد که امضاکنندگان توافق هسته ای را از اقدام های آتی خود ترسانده است، برای گفت و گو بر سر توافق هسته ای جدید با ایران ابراز آمادگی کرد.

وی با تایید توییت ترامپ که خطاب به حسن روحانی نسبت به عواقب تهدید آمریکا هشدار داده بود، گفت: رییس جمهور آنان را آگاه ساخته که آمریکا را تهدید نکنند چرا که ما تمام تهدیدها را جدی می گیریم و به نفع شما است که مجبور نشویم بر این مبنا اقدامی انجام دهیم. اگر می خواهید که پای میز (مذاکره) آمده و روی توافق جدیدی کار کنیم ما هم آماده گفت و گو خواهیم بود ولی با تهدید شما چنین کاری را انجام نمی دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


ادای احترام و رژه‌ متفاوت کاروان ورزشی ایران در افتتاحییه بازی های ساحلی آسیا


شهادت ۲ تن و زخمی شدن ۴ نفر در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت‌وگوی وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا


فرمانده نیروی زمینی ارتش: هرگونه تعرض با پاسخ پشیمان‌کننده همراه است


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا