الحوثی: قادریم بنادر کشورهای عضو ائتلاف سعودی را هدف قرار دهیم

پنج‌شنبه 4 مرداد 1397
09:09
الحوثی: قادریم بنادر کشورهای عضو ائتلاف سعودی را هدف قرار دهیم رئیس شورای عالی انقلابی یمن هشدار داد که موشک‌های یمنی قادر است بنادر سایر کشورهای عضو ائتلاف سعودی را نیز هدف قرار دهد.

العالم-یمن

به گزارش الجزیره؛ "محمد علی الحوثی" رئیس شورای عالی انقلابی یمن اعلام کرد: موشک های ما قادر است بنادر سایر کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی را هدف قرار دهد.

روز چهارشنبه شبکه خبری المسیره اعلام کرد که نیروی دریایی ارتش یمن، یک فروند کشتی جنگی متجاوزان سعودی را در مقابل سواحل غربی هدف قرار داده است.

همچنین نیروی دریایی یمن قبل از ظهر چهارشنبه نیز یک فروند کشتی جنگی ائتلاف سعودی را در ساحل غربی با موشک هدف قرار داد.

این ائتلاف با اعتراف به آسیب دیدن کشتی خود در این حمله، مدعی شد نیروی دریایی به یک نفت‌کش عربستان حمله کرده است.

به همین دلیل نیز وزیر انرژی عربستان اعلام کرد که این کشور به صورت موقت عبور تمام نفتکش‌های خود از تنگه باب المندب را توقف می کند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است