برافراشته شدن پرچم سوریه در گذرگاه راهبردی قنیطره در مرزهای جولان اشغالی

جمعه 5 مرداد 1397
11:35
برافراشته شدن پرچم سوریه در گذرگاه راهبردی قنیطره در مرزهای جولان اشغالی ارتش سوریه گذرگاه راهبردی قنیطره را در مرزهای جولان اشغالی آزاد و پرچم سوریه را در آنجا به اهتزاز در آورد.

العالم - سوریه

گذرگاه قنیطره مهمترین گذرگاه در مرزهای جولان اشغالی به شمار می رود. نیروهای ارتش سوریه در نزدیک این گذرگاه یک بیمارستان صحرایی متعلق به تروریست ها را کشف کرد که در داخل آن مقادیر زیادی انواع دارو از جمله داروهای ساخت اسرائیل وجود داشت. 

همزمان با این تحولات، ارتش سوریه به پیشروی های سریع خود در جنوب شرق کشور بخصوص حوض الیرموک ادامه می دهد. حسام زیدان خبرنگار شبکه در سوریه در گزارشی با اشاره به اهتزاز پرچم این کشور در گذرگاه قنیطره افزود: نصب این پرچم در گذرگاه قنیطره به معنای اعلام پیروزی راهبردی بر عناصر مسلح و حامیان آمریکایی و اسرائیلی آنها در جنوب سوریه به شمار می رود و نشان می دهد عناصر مسلح در مناطق نزدیک به جولان اشغالی جایی ندارند. ارتش سوریه پس از آزادی بسیاری از مناطق و روستاها از جمله منطقه الرفید، گذرگاه قنیطره را آزاد کرد.

یکی از اهالی منطقه الرفید از همکاری مردم با ارتش برای سیطره بر این مناطق و مبارزه با عناصر تروریست داعش و طرد آنها و عقب راندن آنها سخن گفت.در ادامه گزارش آمده است: آزادسازی قنیطره به ارتش سوریه امکان می دهد مناطق جدیدی را در خط مقدم درگیری ها با داعش در حوض الیرموک و بسیاری از راه های کمک رسانی از سرزمین های اشغالی برای تروریست ها و عناصر مسلح را تحت سیطره خود در آورد. رژیم اشغالگر از طریق این مسیرها، کمک های خود از جمله سلاح و مهمات در اختیار عناصر مسلح قرار می داد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی