رویترز :رونالدو به جریمه نقدی و زندان محکوم می شود

شنبه 6 مرداد 1397
07:24
رویترز :رونالدو به جریمه نقدی و زندان محکوم می شود «کریستیانو رونالدو» کاپیتان تیم ملی فوتبال پرتغال به دلیل فرار مالیاتی، به پرداخت جریمه نقدی به ارزش 3 میلیون و 200 هزار یورو (3 میلیون و 700 هزار دلار) و 24 ماه حبس محکوم می شود.

العالم ـ اروپا ـ ورزشی

به گزارش روز جمعه خبرگزاری رویترز، این فوتبالیست 33 ساله به فرار از پرداخت مالیات به ارزش 5 میلیون و 700 هزار یورو متهم است. 
وی اتهام وارده به خود را رد کرده و بعید است در صورت محکومیت به زندان، دوران حبس خود را سپری کند، زیرا به موجب قوانین اسپانیا، حکم کمتر از دو سال زندان برای اولین تخلف می تواند به صورت مجازات تعلیقی به اجرا گذاشته شود.
این ستاره فوتبال موظف به پرداخت جریمه نقدی به ارزش 3 میلیون و 200 هزار یورو بعلاوه 5 میلیون و 700 هزار یورو برای مالیات به تعویق افتاده و همچنین یک میلیون یورو بهره دیر کرد و رای هروز حبس 48 روزه 250 یورو خواهد بود.
این میزان احتمالا بخشی از جریمه در نظر گرفته شده برای فوتبالیست پرتغالی در ارتباط با این پرونده است، و این جریمه ممکن است به حدود 19 میلیون یورو در مجموع افزایش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای