سقوط قیمت دلار و سکه/ کاهش قیمت‌ها ادامه دارد

سه شنبه 9 مرداد 1397
13:21
سقوط قیمت دلار و سکه/ کاهش قیمت‌ها ادامه دارد
درحالی که دولت قصد دارد بسته سیاستی جدیدی برای کنترل بازار ارز و سکه ارائه کند قیمت ارز و طلا در بازار آزاد سیرنزولی پیش گرفت.

العالم _ ایران / اقتصادی

دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا شب گذشته در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر ایتالیا در پاسخ به سوال خبرنگار که چطور می توان تنش ها با ایران را کاهش داد؟ گفت: البته که حاضرم با آنها ملاقات کنم، هر وقت که بخواهند. نمی دانم آنها آماده باشند.هیچ پیش شرطی نداریم. هر وقت بخواهند. هم برای آنها خوب است هم برای دنیا.

این خبر بلافاصله در شبکه های خبری دنیا و البته ایران مخابره شد و در پی آن در کانال های تلگرامی خرید و فروش ارز و سکه، فروشنده ها زیاد شدند.

افزایش تعداد فروشنده های طلا و ارز موجب شد تا سیر نزولی قیمت ها از همان دیشب آغاز شود و امروز هم ادامه داشته باشد.

البته همزمان خبر آمد که همتی رئیس کل بانک مرکزی با تقویت بازار ثانویه ارز موافقت کرده و بناست درهفته آینده نیز بسته جدید ارزی دولت رونمایی شود.

اعلام این خبرها توانست اثر خوبی در بازارهای ارز و سکه بگذارد و به دنبال آن، قیمتی هایی که در چند روز گذشته افسارگسیخته بالا می رفتند به یکباره نزولی شدند.

قیمت سکه درحالی دیروز ثانیه ای بالا می رفت که طی 6 ساعت 350 هزار تومان افزایش پیدا کرد و به رکود 4 میلیون و 700 هزار تومان هم رسید.

ولی اولین معاملات امروز صبح با توجه به اخبار دیشب به یکباره با 400 هزار تومان کاهش نسبت به رکورد قیمتی دیروز در محدوده 4 میلیون و 300 هزار تومان آغاز به کار کرده است.

قیمت انواع ارز بخصوص دلار، یورو، پوند و درهم نیز از صبح امروز کاهش چشم گیری نسبت به آخرین معاملات عصر دیروز داشتند.

فعالان بازار پیش بینی می کنند که روند کاهشی قیمت ها در طلا و سکه و انواع ارزها ادامه داشته باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ استان


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد