سیاستمدار لیبیایی تأکید کرد؛

لزوم بازنگری در روابط آمریکا و لیبی

پنج‌شنبه 23 شهريور 1391
12:29
لزوم بازنگری در روابط آمریکا و لیبی العالم، بنغازي - در پي توليد و پخش فيلم توهين آميز به ساحت مقدس رسول اکرم(ص)، معاون شوراي عالي حزب "عدالت و سازندگي" ليبي، تجديد نظر در روابط اين کشور با آمريکا را خواستار شد.

" نزار کریکش" روز پنجشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم، کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی را با توجه به خشم فراگیر مردم و خلأ حاکمیت در  لیبی قابل انتظار دانست و گفت: این فیلم به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان توهین کرد و نیاز است که در روابط ليبي و آمريكا تجديد نظر شود.
این سیاستمدار لیبیایی با اشاره به اين كه هيچ تناسبی ميان تعداد مهاجمان و نيروهاي امنيتي حاضر در کنسولگری وجود نداشته است، کشته شدن سفير و سه كارمند كنسولگري آمريكا را نشانۀ ضعف دولت و نيروهاي امنيتي لیبی دانست.
13-22:55



در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بنزین به اندازه کافی ذخیره شده است/ شهادت چهار نفر کارکنان صنعت نفت


کشته شدن افسر پلیس آمریکا در کویت


قالیباف:با ادامه جنگ نه راهی برای فروش نفت می‌ماند،نه توانی برای تولید


شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی سفارت آمریکا در نروژ


سخنگوی سپاه پاسداران: بیش از ۲۰۰ نقطه در پایگاه‌های آمریکایی و اسرائیلی هدف قرار گرفت


تاکید وزیر خارجه عمان بر ضرورت توقف تجاوز به ایران


پزشکیان: از مبدأ هر کشوری به ما حمله شود پاسخ خواهیم داد/ اجازه تصاحب یک وجب از خاک کشور را نمی‌دهیم


ایروانی: عملیات دفاعی ایران صرفا متوجه منشا و مبدا اعمال تجاوزکارانه است


پکن: جنگ را متوقف کنید


تأمین سوخت تهران و البرز پایدار است