حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی "الواجب"

دوشنبه 15 مرداد 1397
23:13
حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی منابع یمنی از شلیک یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» به سمت پادگان سعودی «الواجب» در نجران واقع در جنوب عربستان خبر دادند.

العالم _ یمن

یگان موشکی ارتش و نیروهای مردمی یمن دوشنبه شب یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» را به جنوب عربستان شلیک کردند.

منابع یمنی می‌گویند که موشک بالستیک به سمت پادگان «الواجب» منطقه نجران واقع در جنوب عربستان شلیک شده است.

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله امروز همچنین یک فروند موشک بالستیک «زالزال1» را به سمت مواضع شبه نظامیان ائتلاف سعودی در منطقه «الخوبه» در جیزان واقع در جنوب عربستان شلیک کردند.

مناطق عسیر، «نجران» و «جیزان» عربستان سعودی مستمرا هدف حملات موشکی ارتش یمن قرار می‌گیرد. 

ارتش و نیروهای مردمی یمن حملات موشکی خود به عربستان را از ابتدای سال 2018 که می‌‏توان آن را «سال موشکی یمن» نامید، به شدت افزایش و حتی چندین نقطه حساس عربستان را در عمق خاک این کشور هدف قرار داده‎اند.

0% ...

آخرین اخبار

معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند