حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی "الواجب"

دوشنبه 15 مرداد 1397
23:13
حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی منابع یمنی از شلیک یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» به سمت پادگان سعودی «الواجب» در نجران واقع در جنوب عربستان خبر دادند.

العالم _ یمن

یگان موشکی ارتش و نیروهای مردمی یمن دوشنبه شب یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» را به جنوب عربستان شلیک کردند.

منابع یمنی می‌گویند که موشک بالستیک به سمت پادگان «الواجب» منطقه نجران واقع در جنوب عربستان شلیک شده است.

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله امروز همچنین یک فروند موشک بالستیک «زالزال1» را به سمت مواضع شبه نظامیان ائتلاف سعودی در منطقه «الخوبه» در جیزان واقع در جنوب عربستان شلیک کردند.

مناطق عسیر، «نجران» و «جیزان» عربستان سعودی مستمرا هدف حملات موشکی ارتش یمن قرار می‌گیرد. 

ارتش و نیروهای مردمی یمن حملات موشکی خود به عربستان را از ابتدای سال 2018 که می‌‏توان آن را «سال موشکی یمن» نامید، به شدت افزایش و حتی چندین نقطه حساس عربستان را در عمق خاک این کشور هدف قرار داده‎اند.

0% ...

آخرین اخبار

ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است