قاسمی حمله به اتوبوس حامل کودکان یمنی را محکوم کرد

پنج‌شنبه 18 مرداد 1397
17:15
قاسمی حمله به اتوبوس حامل کودکان یمنی را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت جدید ائتلاف سعودی - اماراتی در هدف قرار دادن اتوبوس حامل کودکان دانش آموز یمنی را به شدت محکوم کرد.

العالم-یمن

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه جنایت جدید هواپیماهای سعودی - اماراتی در هدف قرار دادن اتوبوس حامل کودکان دانش آموز یمنی در شهر ضیحان استان صعده که منجر به کشته و زخمی شدن ده ها نفر از اطفال بی گناه گردید را به شدت محکوم کرد.

قاسمی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان قربانیان این جنایت جنگی از مجامع بین المللی و حقوق بشری خواست به هر طریق ممکن مانع استمرار این جنایات از سوی کشورهای مهاجم به یمن شوند.

قاسمی تاکید کرد: تشدید بمباران مناطق مسکونی و اهداف غیرنظامی نشان از شکست های پی در پی نیروهای ائتلاف در جبهه های جنگی داشته و با ابراز تاسف از استمرار حمایت تسلیحانی برخی کشورهای مدعی حقوق بشر از سعودی و امارات افزود: آنان شریک در این جنایات جنگی بوده و باید پاسخگو باشند.

قاسمی از سازمان ملل و کشورهای اثرگذار خواست تا تلاش های خود را برای توقف فوری حملات افزایش داده  و تدابیر و اقدامات لازم را برای حفاظت از سلامت و امنیت غیرنظامیان بویژه زنان و کودکان بکار گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

مهدیه اسفندیاری فعال حقوق ملت فلسطین وارد ایران شد


ایران در نامه‌ای به شورای امنیت ادعاهای بحرین را پاسخ داد


رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان