حمله‌ای انتحاری به کلیسایی در مصر خنثی شد

شنبه 20 مرداد 1397
18:01
حمله‌ای انتحاری به کلیسایی در مصر خنثی شد نیروهای امنیتی در مصر موفق شدند حمله یک فرد انتحاری به کلیسایی در این کشور را خنثی کنند.

العالم _ مصر

منابع مصری امروز شنبه از خنثی‌سازی حمله یک فرد انتحاری به کلیسایی در شمال این کشور خبر دادند.

به گفته وبگاه خبری «الیوم السابع» مصر، کلیسای «السیدة العذراء» در منطقه «مسطرد» در شهر صنعتی «شبرا الخیمه» در استان القلیوبیه هدف حمله فردی بود که کمربند انفجاری پوشیده بود اما نیروهای امنیتی قبل از رسیدن او به کلیسا، او را از پا در آوردند. 

کلیسای «السیدة العذراء» از هفتم آگوست تا امروز شاهد برگزاری جشن‌هایی به مناسبت میلاد حضرت مریم مقدس (مریم عذرا) است و این فرد انتحاری در چارچوب طرح‌های امنیتی مصر شناسایی شد و خود را قبل از بازداشت منفجر کرد. 

الیوم السابع نوشت: هیچ فردی در این حادثه کشته یا مجروح نشد. فرد انتحاری تلاش کرد که در میان قبطی‌ها خود را به کلیسا برساند اما تدابیر امنیتی در اطراف کلیسا سبب شد شناسایی شود و خود را در بالای پل مسطرد منفجر کند که بدون اینکه کسی آسیب ببیند، کشته شد. 

0% ...

آخرین اخبار

تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد


قرآن خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی رونمایی شد


بخشنامه تعیین حداقل مزد سال ۱۴۰۵ ابلاغ شد


رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست