پدافند روسیه 2 پهپاد معارضان سوری را سرنگون کرد

دوشنبه 22 مرداد 1397
09:44
پدافند روسیه 2 پهپاد معارضان سوری را سرنگون کرد پدافندهای هوایی این کشور در پایگاه حمیمیم سوریه دو پهپاد معارضان سوری را در ادلب سرنگون کرد.

العالم ـ سوریه

وزارت دفاع روسیه بامداد دوشنبه اعلام کرد پدافندهای هوایی این کشور در پایگاه حمیمیم سوریه دو پهپاد را که توسط معارضان سوری فعال در مناطق کاهش تنش در ادلب پرواز کرده بود، سرنگون کردند.

«آلکسی سایگانکوف»، رئیس مرکز آشتی روسیه مستقر در سوریه گفت: «ظرف ۲۴ ساعت گذشته یگان‌های پدافند هوایی در پایگاه حمیمیم دو وسیله هوایی بدون سرنشین (پهپاد) که از اراضی تحت کنترل گروه‌های مسلح غیرقانونی در ادلب ارسال شده بودند را شناسایی کرد.»

این مقام ارتش روسیه خاطرنشان کرد: «این دو هدف هوایی، در فاصله امن از پایگاه هوایی نابود شدند.»

به گزارش فارس به نقل از اسپوتنیک، سایگانکوف تأکید کرده این عملیات تلفات جانی نداشته، باعث خسارت‌های مادی و اخلال در عملیات‌ها نشده است. 

در ماه‌های اخیر چندین مورد پرواز پهپادهای مزاحم و ناشناس در نزدیکی پایگاه حمیمیم روسیه مخابره شده و ارتش روسیه هم در پاسخ به این پروازها، پهپادها را  هدف قرار داده است.

این مقام روس پیش از این، روز شنبه هم گفته بود پدافند موشکی روسیه دو فروند پهپاد ارسال‌شده از شمال لاذقیه را نابود کرده است.

سوریه از سال ۲۰۱۱ صحنه ناآرامی و خشونت‌های مرگبار بوده است. بسیاری از مردم و مأموران امنیتی در درگیری‌های این کشور از آن زمان کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قدرت‌های غربی و متحدان آنان در منطقه به ویژه عربستان سعودی از شبه‌نظامیان معارض دولت در سوریه حمایت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر


سرلشکر عبداللهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را می شنود


سرلشکر رضایی: ترامپ آزادسازی ۲۴ میلیارد دلار از اموال ایران را پذیرفته است